Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina25l

Kupujecie w lumpkach rzeczy dla dzieci? Może nawet ktoś z TYCHÓW jest?

Polecane posty

Gość karolina25l

Słyszałam, że nawet z metkami są ciuszki, ja własnie zabieram sie za wyprawkę tylko tak mi głupio byłoby wejść do ciucholandu ale co tam pieniążków mało i pełno wydatków.

Gość wstydza sie przyznac

ja kupuje ... i powiem ze gatunkowo sa o wiele lepsze od tych w sklepach ostatnio za 25 zl kupilam ok 8 body i spodenki ::) i wiem przynajmniej jak zachowuja sie po praniu;)

tak, ale nie te rzeczy \"blisko ciała\" - śpiochy, body, pajace, rajtuzki ito kupuję nowe :) bluzeczki, sukienki spodenki czasem kupuję w lumpku :)

Gość GT55Y5Y
ja jeszcze dzieci nie mam, ale dla siebie kupuje w lumkach i dla dzieci tez na pewno bede kupowala!!! mnostwo swietnych rzeczy, ladne, tanie i nie szkoda jak dziecko zniszczy czy poplami.

Gość GT55Y5Y
ale dla noworodka spiochy itd nowe:)

owszem dziecko ma delikatna skore wiec rzeczy te trzeba dobrze wyprac i wypłukac . tak samo jak nowo kupione w sklepie . Tez nie wiadomo w jakich warunkach byly magazynowane:)

mnóstwo moich znajomych tak robilo i robi i nic sie dzieciaczkowi z tego powodu nie stało:)

Gość karolina25l
Szukac normalnych lumpeksów czy są osobne z ubrankami dla dzieci??

Gość karolina25l
Apropo niemowlęcia - jak juz pisałam z tego co wiem można znaleźć i z metkami ciuszki lwięc jak nowe a wyprać i tak i tak trzeba. Tylko czy ja znajde taki fajny lumpek :/ ??

Gość karolina25l
MANTODEA - może się orientujesz i możesz mi polecić jakiś lumpeks? Ja nie jestem z Tychów tylko z okolic więc nie za bardzo znam Tychy.

Ja kupuje i nie widze tu powodu do wstydu :) Niekiedy spodnie czy bluzeczke kupie lepszą niż w sklepie.Jedynie co nie kupuje to rzeczy bardziej osobistych typu bielizna itd.

Gość upupy
ja czasem zagladam ale meczy mnie to szukanie-wo;e body tesco ktore sa naprawde tanie a dobre