Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammaM

czy ma ktoś taki wózek??

Polecane posty

Gość mammaM

i jak się sprawdza??jakie są jego wady i zalety?? mh...i czy jest sens kupować taki wózek skoro moje dziecko ma 1,5 roku i waży prawie 10,5 kg (a maksymalne obciążenie wózka to TYLKO 15kg:O ) http://www.allegro.pl/item276580102_spacerowka_disney_hauck_nowy_folia_okrycie.html lub ten http://www.allegro.pl/item278818629_lekka_spacerowa_disney_hauck_folia_sliczna_24h.html

nie mam jednego ani drugiego ale ostatnio kupowałam spacerówke dla chrześnicy i oglądałam te \"bardziej babskie\" znaczy się różowe itp.. i te z disneya też - i - tylko po sklepie to one coś mi się zdawały takie niestabilne i lekko \"rozklekotane\" - ale nie wiem czy to tylko były źle skręcone czy tak mają - amortyzacji też jakoś się w nich nie dpoatrzyłam :( i koniec końcem kupiliśmy chicco ct 0.4 taki czerwony i jak narazie całe 3 dni kuzynka jest zadowolona :)

Gość elizaaa
teraz dziecko juz nie tyje w zastraszajacym tempie wiec waga sie nie przejmuj odnosnie wozka -nie wiem\ ja polecam coneco traffic

Gość mammaM
dzięki za odp:) szkoda,że u mnie w żadnym sklepie nie ma takiego wózeczka:( bo mogłabym choć troszkę przetestować;) ehhhhh!!a tak bardzo podobają mi się te wozeczki.... może się znajdzie ktoś kto ma taki wozek:)

Gość mammaM
ten chicco też ładny!!:) i tak fajnie mamuśka go trzyma!!:D jedną ręką;) a w drugiej dzidziuś

właśnie ten kupiliśmy - i w tym samym sklepie ale za 390zł - razem z barierką i z uchwytem na kubek - warto zadzwonić i popytać

Gość mama w kwietniu
ładne wózeczki. a czy nie uwazacie ze lepsze sa wózki na większych kółkach? wieksza wygoda dla dziecka, mniej trzesie, oczywiscie jezeli takie są w wersji spacerowej