Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratujcie

Wózek Chicco Ct 06

Polecane posty

Gość ratujcie

Szukam i szukam.....potrzebuje bardzo lekki,wózek spacerowy na wypad do sklepu,czy urzędu.Mam juz poządny wózek ,ale potrzebuje coś co łatwo zniose z 3 pietra,wsadze w auto i wyciągne jedna reką.Znalazłam cos takiego.czy któras z was ma ta spacerówke i może mi doradzic. http://www.patiimaks.pl/Wozki/Spacerowki/Wozek-CT06-Caddy-78/

pozatym że na allegro kupisz go o 40zł taniej to nic nie powiem.. jak dla mnie brak rozkładanego oparcia - nawet jak na wózek awaryjny - zupełnie odpada :(

Gość ratujcie
No dobra ma dwie pozycje.....ale raczej nie planuje im jezdzic w długie "trasy" aby mała spała.....

jako wózek \"awaryjny\" wygląda ciekawie Jak oddaliśmy nasz wózio do serwisu to kupiliśmy Baby Design Bunny http://www.allegro.pl/item277724911_wozek_baby_design_bunny_super_promocja_wys_15_z.html i powiem Ci że niby był fajny -lekki miał miękką barierke i mały kosz - ale.. - ale w porównaniu do naszego wózka to mi się nic w nim nie podobało - jak każda parasolka - miał małą amortyzacje i jakoś do mnie nie przemówił - dlatego jak odebrałam Buzza z serwisu to Bunny sprzedałam :P i skoro piszesz że masz b.dobry wózek to trudno Ci będzie czymkolwiek go zastąpić nawet na \"chwile\" :(

Gość ratujcie
Mam bebeconfort teraz z siedziskiem spacerowym,jest naprawde rewelacyjny jak na nasze potrzeby,tylko ciezki,nie rozłoże go jedna reka a czasami musze cos zrobic szybko lub nie mam jak odłożyc dziecka żeby go rozłożyc.Zależy mi wiec na czyms małym,typowa parasolka bez zbednych bajerów typu duza budka lub nie wygodny pałąk.