Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina25l

Wanienka zwykła, dwupozycyjna czy też może ten specjalny fotelik do kąpieli??

Polecane posty

Gość karolina25l

Kochani poradźcie - co kupić do kąpieli pierwszego dzieciątka? Zwykła wanienkę i do tego taki specjalny fotelik czy moze wanienkę która ma już ten fotelik wbudowany? Mi to będzie potrzebne ponieważ mąż pracuje na różne zmiany i nie zawsze będzie mógł mi pomóc.

Gość podpowiadam
zwykla

Ja kupilam zwykla, ale mala i to byl blad, bo corka wyrosla baaardzo szybko. Lepiej, moim zdaniem, kupic normalna wanienke, ale nie z tych najmniejszych, bo dlugo nie posluzy, choc to maly wydatek.

polecam zwykłą i ten wkład do wanienki-mi strasznie to ułatwiło kąpiele a gdy moje dziecię ma teraz 10mcy i juz samo siedzi wkład juz nie potrzebny

zwykła, najprostsza. zauważ ze te \"kobinowane\" są tez z reguły mniejsze od innych, dziecko bardzo szybko wyrasta. i nie bój się ze sama nie dasz rady wykąpać dziecka- na pewno dasz rade :)

nie kupuj wklady z gąbki....bo nie dosc ze trudno to doczyscic to jeszczxe gdy tylko wystaje z wody odrazu robi sie zimne...

ja mam 7tyg coreczke od pocztaku kapiemy ja w zwayklej wanience, jesdna reke wkadam jej pod glowke, a druga muje. maz czasami pomaga

ja mam zwykla dosyc duza wanienke i dokupilam taki plastykowy fotelik do kapieli. Teraz jak juz mala jest wieksza to kapie ja w zwykłej wannie tylko wkladam ten fotelik. Byly ostatnio w realu na promocji po 17 zl takie z teletubisiami. Nie wiem czy dalej są.

Zwykla wanienka bez żądnych udziwnień, ani wkladek - takie jest moje zdanie. Ja kupilam najpierw Fisher Price - wymyślną, z leżaczkiem i innymi cudami na kiju i używalam ją chyba ze 3 razy tylko. Najwyklejsza wanienka dla niemowląt najlepiej sie sprawdza jednak. Kupilam taką a tamtą rzucilam w kąt. Dopiero teraz mogę dziecko normalnie wykąpac, a i jemu bardziej sie podoba. :)