Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmm a co powiecie na to

Problem z dojściem u faceta .

Polecane posty

co moze byc przyczyna ? Dodam ,ze czlonek robi sie sztywny czasami od samego patrzenia na mnie ;) , mozemy sie kochac dlugo ,jednak zeby doszlo do wytrysku, musi sobie "pomoc" reka... to dla mnie dosc dziwne ... spotkaliscie sie kiedys z takim przypadkiem ?

Gość AguleczkaXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
zaduzo sobie walil konia i sie przyzwyczail do takiej stymulacji

Gość Fredka26
mi tez sie wydaje ze za duzo konia walil jak byl sam. moj tez tak ma czasami:( a byl przede mna sam dlugo i pewnie to dlatego:(

jak sie odwaze, to sie go o to zapytam ... a nie chce mu robic przykrosci :( , bo to w sumie nie jest chyba powod do dumy ...

ale on sie nie stresuje , no chyba ze robi to tak,ze nic nie okazuje na zewnatrz ... ale nie sadze... w sumie jestesmy razem , wiec nie powinno byc miedzy nami tematow tabu ...a ja chce mu tylko pomoc ... :(

a przed seksem na pewno sie nie "spuszcza" ...

Gość Fredka26
nie nie spuszczal sie przed seksem bo np w weekendy jestem caly dzien z nim:) a jak wali sobie konika jak ja jestem w pracy to od razu moge sie skapnac-a wtedy to on jest biedny bo ja bez wieczornego orgazmu nie dam mu zyc;)

Gość Fredka26
ja wiem ze od walenia konika tak ma, wiem po sobie bo ja niestety jak na rzie mega orgazmy mam tylko raczka:(

Fredka, a mozesz napisac ile lat ma Twoj facet ?

Gość Fredka26
ja 25 on 32

Gość Fredka26
ale to nie jest tak ze to wielki problem, bo wczoraj jak sie obydwoje rozbrykalismy to pipka mnie do dzis boli:) czasem wydaje mi sie ze np. po pracy czy cos on jest zmeczony i dlatego leniwy i woli raczka-bo szybciej i bez wysilku:) w sumie ja czasem tez:)

Gość Fredka26
jakis tam facet...wiem i dlatego najpierw sa moje orgazmy-srednio 4 a potem jeden jego:) bo w druga strone na pewno 4 bym nie miala

Fredka heh , no dla mnie to tez nie jest jakis tam wielki problem , bo sam sex jest super :) tylko to mnie troche zdziwilo , bo moi ex nie mieli z tym problemow . Moj tez ma 32 lata :D hmmm ;) mam nadzieje ze to nie ten sam :O

Gość mozę on się
boi ciąży ???? dlatego nie dochodzi w tobie. jeżeli bierzesz tabsy to może nie dokońca tobie ufa w sprawie regularnego zażywania i dlatego j/w nie dochodzi w tobie.

Gość Fredka26
o kurcze no tez mam nadzieje:( Moj Piotr- przynajmniej tak mi sie przedstawil 3 lata temu;)

Gość Fredka26
nie za bardzo w moim przypadku bo on chce juz dzidzie a ja jeszcze nie

Gość mozę on się
to niestety nie wiem co to może być :)

dochodzi we mnie :classic_cool: , tylko musi sie do tego przygotowac ;) nie biore tabsow, tylko stosujemy gumki (same gumki :P bez zadnych globulek i innych cudow ) moj nie Piotr , uff :D ;) na pewno ma inaczej na imie .

Gość Fredka26
wiem jedno sex jest w glowie, w naszym umysle, komorkach nerwowych i tylko w ten sposob mozna osiagnac extremalne orgazmy. Nauczyl mnie tego moj ex i uwierzcie gdyby nie on nie miala bym takich orgazmow jakie mam dzis ( ale to byl jego jedyny +)

Gość mozę on się
mam nadzieję że to co powiem cie nie urazi ..... ale moze ty jesteś za luźna lub masz za słabo wyćwiczone mięśnie kegla i nie jest twoja pochwa mocną stymulacją dla jego penisa ???????

Gość Fredka26
oj watpie bo czesto mowi ze malo wilgotna:( i musze sobie walnac ze 3 orgazmy paluszkiem zeby wszedl- wiec to raczej nie o to chodz. mi sie zdaje ze zrobil sie leniwy. bo jak dochodzi we mnie to mowi ze to najwspanialsze uczucie pod sloncem. uciekam juz bo koncze prace:) Buzki i powodzenia

Gość mozę on się
teraz to ja juz zupełnie nie wiem co moze być powodem :P mam nadzieję że jednak uda wam się rozwiązać "problem" pozdrawiam 🌼

mi tez sie nie wydaje ze jestes za "luzna" , jak robie mu "loda" ,to przeciez wtedy ma ciasno ... a tez ma problem z dojsciem ... hmmm poza tym nie mialam "bujnego" zycia erotycznego przed nim :) ;)

Gość gość
poprostu nie pociagacie swojego faceta a on nie chce mam wam tego powiedziec wprost zeby was nie urazic...

Gość gość
Mój problem z zbyt krótki wzwodem rozwiązał się po braniu tabletek IQMAN.Teraz mogę robić to bardzo długo i często.Moja dziewczyna jest zadowolona a to jest dla mnie bardzo ważne.