Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednazszokowana

faceci!!co wam w glowach..

Polecane posty

Gość takajednazszokowana

pytanie kieruje do facetow.bylam ostatnio gdzies(mniejsza o to gdzie)bylo tam kilku facetow w tym jeden moj znajomy.po wyjsciu z tego miejsca moj znajomy mi przekazal ze wszyscy ostrzyli sobie na mnie ,,kucki" i stwierdzili ze taka to by mogli cala noc a jak mnie zobaczyli to pierwsze zdanie bylo takie(oczywiscie miedzy soba)ale tylek i te cycki(panowie uzywajcie takich okreslen jak piersi)!!! a nastepnie chcieli moj numer telefonu...;/bylam lekko zszokowana.tak sie zastanawiam co faceci mysla mowiac takie rzeczy.czy macie na mysli ze wam sie kobieta podoba czy co?? dziewczyny wypowiaajcie sie i wpisujcie takie historie ktore sie wam przytrafily.!!

Gość gher
wydaje mi sie ze na swej drodze spotkalas malo kulturalnych gosci .Nic wiecej

Gość takajednazszokowana
wklejacie takie miny ze az przypomniala mi sie moja mina jak to wszystko uslyszalam!

Gość takajednazszokowana
Okruszek Słońca zastanow sie co piszesz!!:bylabym wniebowzieta gdybym uslyszala ze jestem ladna dziewczyna,kobieta urodziwa lub jakies inne delikatniejsze okreslenia(nie wymagam bog wie czego)-ale bez przesady watpie zeby znalazla sie tu jakas kobieta ktora woli jak sie do niej mowi ze ma ladny tylek i ladne cycki i taka to by cala noc...

Gość ja z tego wyrosłam
To zależy, czy bardziej Tobie zależy na formie, czy na treści... ;)

Gość takajednazszokowana
na formie i na tresci.....;);):)-ale bez przesady;)

Gość takajednazszokowana
prosze Cie abys niepodszywal sie podemnie.moze Ty bys tak zrobil.zycze sukcesow z takim podejsciem!!

Gość dętkaaa
przesadzasz. Mówiłaś że panowie rozmawiali między sobą, to chyba normalne że jeden drugiemu nie powiedział : ale ta dziewczyna jest urodziwa :-o kobiety też często komentują w swoim gronie wdzięki facetów w podobny sposób. W sumie mi by się zrobiło miło, ale numeru bym nie dała, o!

autorko, jakby wiedzieli chłopy żeś ty taka ą, ę, to nie życzę ci abyś dowiedziała się o chlopskich komentażach, zaręczam że uszy by ci zwiedły.........