Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutaskaa

ODCHUDZANIE WEJDZCIE

Polecane posty

Gość smutaskaa

bylam 3miesiace w anglii i wczoraj wrocilam za 2 i pol tyodnia ide na wesele kolezanki,i wczoraj weszlam na wage i sie zalamalam przytylam 7kilo w anglii sie nie wazylam jednym slowem jadlam duzo mam dola bo chcialam fjnie wygladac na tym weselu bo bedzie moj byly chlopak,ktory mnie rzucil dlatego mam pytanie czy dia sie cos nie cos schudnac z boczkow w 2i pol tygodnia na samych warzywach i owocach???dziekuje za odpwiedz,

Gość belissa
no jedynie, drakońska dieta,owoce, warzywa, zero pieczywa, słodyczy, gazowanych napojów, smażonych potraw. dużo wody nie gazowanej. no i może L-karatynina i do tego ćwiczenia podobno pomaga. albo też głodówka, po tym jest efekt jojo ale tym będiesz się później martwić.a po głodówce napewno cos schudniesz, tylko to wytrzymać ..koszmar

Gość smutaskaa
dzieki za odpis:)ale myslisz,ze jak np.bede jadla 300kcl dziennie to zleca mi chociaz troche te boczki???:Onormalnie jestem zalamana

Gość belissa
no wiesz, ja do tego nie podchodze tak że licze kalorie(chyba jestem za leniwa) to jest męczące bo zjesz pomarańcz cała i troche to zaraz trzeba liczyć. też mam boczki, sa ochyyyyyydneeee. jak Ci się uda to zrób to oczyszczanie przez 5 dni może i wtedy już nie będzie takiego pociągu do jedzenia i w dodatku oczyścisz cały organizm, bo w Anglii mają te sztuczności , prawda??powodzenia. życze Ci silnej woli, bo ja jej nie mam a o zdrowym odżywianiu i o odchudzaniu chyba wiem wszystko.