Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balunnka

Czy ja mam racje?? Moja teściowa chce pokazać naszą płytę swoim koleżankom!

Polecane posty

Gość balunnka

Nie wiem czy mam racje ale jestem zła i uważam, że powinna zapytać nas o zdanie, co z tego że składali sie nam na prezent/żelazko/ - mogę pokazać zdjęcia, album ale to wszystko! Nie życzę sobie żeby pół bloku oglądało nasz ślub i zabawę a potem ploty lecą... jestem wściekła naprawdę, tym bardziej że to są prawie same takie plotkary i komentatorki Pytałam męża czy ona też oglądała wesela innych - i powiedział że tak. Są na tyle wścibskie że już wypytują kiedy będzie a co tak późno itd. Może niepotrzebnie sie nerwuje ale po co ktoś ma mi oglądać moją prywatną uroczystość dla najbliższej rodziny jeszcze jak zobaczą że w ciąży jestem to już wogóle temat na przyszły miesiąc! :(

powiem ci tak.Jak nie życzysz sobie tego to nie pokazuj i już.Masz prawo do prywatności.Tylko powiedz to jasno swojej tesciowej.Ale osobiście nie wiem o co to halo.Z doświadczenia wiem,że na taką płytę to się zwraca uwagę góra miesiąc po ślubie a potem leży i się kurzy.Teraz to przeżywasz a za jakiś czas nawet obejrzeć ci się nie będzie chciało:)A to ,że jesteś w ciąży i będą gadać???Jeszcze bym im brzuch przed nosem wypięła babom jednym!!:)

Gość balunnka
Bo to takie plotkary jak nie wiem, już widzę jak WSZYSTKO skomentują i będą potem siać ploty wszystkim :( to mnie najbardziej denerwuje.

całe życie będziesz obstawiona plotkarami niestety.Tak już jest i wszystkim nie dogodzisz.A twoja teściowa to myślę,że po prostu pochwalić się chce kobitka i tyle.Moja też tak robiła.Olej ploty i tyle.Zresztą o czym mają gadać,że będziesz miała dziecko? one pewnie już to wiedzą:o

Gość julie james
To i tak gówno!!! Moja wszytkim naokoło pokazaywała moje zdjęcia ze szpitala... zaraz po porodzie jak syna karmiła i cyce na wierzchu, zmczona długim porodem, spocona i rozczochrana... Tak się wkurwiłam, że nie pytaj!!! A Ona teraz to uważa za śwoietną anegdotkę, jak któryś z jej obleśnych sasiadów skomentował zaslininy: "Noooo... Ta twoja tesciowa to ma czym oddychać..." :O

Gość jak amerykanie
spoko jak pokaze sama plyte to sie nic nie stanie, gorzej jak beda chcialy zobaczyc film

Gość julie james
SYNOWA miało być... "ta twoja synowa ma czym oddcychać" A ja na zdjęciach z koszulą sciągnietą do pasa, wymęczona, rozczochrana... A jak zrobiłam awnaturę męzowi, że dał jej te zdjecia to jebneła focha, że miała prawo bo ona dziecko pokazywała a nie moje cycki. :O

Gość julie james
kanapka A jej nie wytłumaczysz... Poprosiłam, by nie dzwoniła do spzitala bo sama chciałam zadzwonić do wzytkich i ogłosic radosna nowinę o narodzinach syna... No to nie zdazyli mnie przywieźć po porodzie na sale poporodową a juz pielegniarka przyleciała, że "babcia" dzwoniła i pozdrawia... Zadzwoniłam do swoich rodziców powiedzieć, że mają wnuka a Oni: "Wiemy... juz twoja teściowa całą rodzine obdzwoniła!!!" Myślałam, że się popłaczę. :O

O ku...!To niezle z tym szpitalem,tez bym sie wnerwila na maksa.Mezowi od razu zapowiedzialam ze nikt nie bedzie mial prawa wiedziec ze pojechalismy do szpitala i po porodzie zadzwonimy sobie razem i osobiscie poinformujemy cala rodzine ze mamy juz dzidzie z nami.Ale film z wesela?...Olalabym.Co cie obchodza jakies plotkary.