Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *Zakochana

miłość na odległość???

Polecane posty

Gość *Zakochana

wierzę w to że miłość na odległość istnieje, ja poznałam chłopaka przez internet,dzieli nas duza odległość bo ponad 900km, ale niedawno spotkaliśmy sie w połowie drogi mianowicie w Toruniu i spędziłam z nim najcudowniejsze chwile:), dalej ze sobą piszemu choć wiele razy chcieliśmy zrezygnować bo to jest bardzo trudne i jest wiele cierpienia, ale uznaliśmy ze może kiedyś bedziemy razem i dalej piszemy a czas pokaze, ale nawet jęsli nam nie wyjdzie to warto zaryzykować, bo miłośc na odległość istniej.pozdrawiam serdecznie.papa!

Moim zdaniem nie istnieje cos takiego... Owszem, mozna się poznać na dwóch różnych krańcach świata, ale jesli w porę którekolwiek nie zdecyduje się na zmiany uczuci zgasnie i pozostanie gorycz i żal... Same spotkania nic nie dadzą... Mogą podsycać pewne uczucia, ale w pewnym momencie, tak mniej więcej po około pół roku trzeba się zdecydować co dalej... Chyba, że istnieją jakieś inne czynniki np. edukacja... Na pewno im dłużej trwa rozłaka tym gorzej dla kochających się.

Gość Istnieje....
ale jest droga przez meke...