Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salamandraaaaaaaa

Czy moja waga jest nieodpowiednia?

Polecane posty

Gość salamandraaaaaaaa

Mam 15 lat, 160 cm wzrostu i ważę 44kg. Szkolna pielęgniarka powiedziała mi, zę powinnam koniecznie przytyć. Czy waszym zdaniem naprawdę ważę za mało? Bo ja ze swoją wagą czuję się dobrze a chyba to jest najważniejsze... Więc czy rzeczywiście jestem za chuda?

Gość salamandraaaaaaaa
up up

daj spokoj, ja mam 158, waga mi sie od czasow pocztaku gimnazjum wachala od 38 do 44 kilo, teraz mam 42, 20 lat, wszyscy mi namietnie cale zycie wmawiali rozne choroby od zaburzen w przyjmowaniu bialka, przez sprawy hormonalne, po bulimie az, a ja jestem najzdrowsza osoba na swiecie! taka juz mam budowe, od zawsze bylam mala i szczupla, nie wygladam niezdrowo, nie czuje sie zle, jak ktos mi mowi ze mam anoreksje czy inne cos bo wg jakiejs tabelki powinnam wazyc 50 kg to mowie zeby sie zaczal odchudzac jak zazdosci ;P

Też mam 160cm wzrostu, ważę ok. 42kg. Takie mamy uwarunkowania i nic temu nie poradzimy ;). Również dobrze czuję się ze swoją wagą, jednak prawdę mówiąc wszyscy chwalą moją figurę, nikt nie wmawia mi, że jestem anorektyczką (no, oprócz rodzinki :O ). Siostra mojego taty ma 25 lat, 5-letnią córeczkę i figurę identyczną jak moja. Jem mnóstwo, słodycze nie są mi obce, wręcz przeciwnie, codziennie zjem jakiegoś 3bita itp., na noc się objadam i moja waga utrzymuje się na stałym poziomie :).

Gość jestes za chuda jesli...
...chodzi o medyczne wskazniki ale jesli ty sie sama czujesz z tym dobrze to mysle ze to jest najwazniejsze!

ja tez jem wszystko na co mam ochote, w dowolnych ilosciach i za ch... nie przytyje! a ze mam anoreksje itp to mi wmawiali zawsze dorosi albo zazdrosne kolezanki, facetom i tym dobrym kolezankom sie podoba ;) zreszta popatrzcie na Eve Longorie, czy ona wyglada niezdrowo? Ja mam dokladnie takie wymiary jak ona ;)

no włąśnie, ja w twoim wieku miałąm 160cm wzrostu i ważyłam 39kg :). Kiedy minęły wakację pomiedzy gimnazjum a liceum przytyłam 4kg i teraz mam stałą wagę od 3 lat :). Wszystkie koleżanki z byłej klasy, które miały nadwagę, z lubością patrzyły na moje dodatkowe kilogramy, jedna mówiłą, że nie mogłą mnie poznać, co oczywiście jest przesadnym stwierdzeniem, bo 4kg to niewiele, a na dodatek powiększył mi się głównie biust. a ja cieszę sie z tego, ze przytyłam, bo w koncu trzeba mieć chcoiaż zarys kobiecych kształtów ;).

Gość djhddg
no wąłśnei wg wskaźników jesteś za chuda... ja w wieku 15 lat byłam bardzo chuda miałam takie wystajace gulki na kolanach i to było jedno paskudne... teraz mam 27 lat 160 cm wzrostu waże ok 45-46 kg... biust mam D a bioderka i tylek małe ale jędrne od basenu. Mi tez wmawiano anoreksję ale ja wiem dlaczego jestem taka chuda - po prostu nerwy zjadają moje kalorie!!!

Gość a ja według
wszelkich norm według wagi jestem gruba bo waże 58 kg przy 160cm wzrostu a nosze ubrania w rozmiarze 36 :O Wyjaśni mi to ktoś? :O

Gość a ja według
ale wstyd się przyznać jak ktoś pyta ile waże no :D Swoją drogą mięśnie ważą więcej niż tłuszcz a moja waga właśnie wzrosła kiedy zaczęłam ćwiczyć... A centymetrów ubyło ;)