Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja2234

nie jestem złą kobietą-

Polecane posty

Gość nie medal nie
niech daje mu co dzien dupy na zawolanie moze zrobi jej jeszcze dwojke

a jakoś podejrzewam że wszyscy \"pomarańczowi\" obrońcy to Alicja2234 pod różnymi nickami..aby przekonać innych że wcale nie jest taką szmatą jak się wszystkim wydaje cóż.. nie oceniam życzę Ci tylko żebyś kiedyś wyszła za mąż, urodziła dwójkę dzieci i chociaż miała podejrzenia że mąż Cię zdradza z jakimś szmatławcem.. tylko podejrzenia.. wtedy przekonasz się jakie to miłe uczucie.. a już nie wspomnę o tym jakby to się potwierdziło i jakbyś musiała dzieciom powiedzieć czemu tatuś już nie mieszka z nami pomyśl czasem głową a nie kroczem..

ja mysle ze jest cos takiego co czasem miedzy dwiema osobami zaskoczy nagle i tak latwo sie z tego nie wygerzbia. ani ona nie jest dziwka, ani ten facet k***wiarzem. Ludzie! Dziwka - dziewczyna ktora sprzedaje swoje cialo za pieniadze. K**rwiarz -facet ktory chodzi na dziwki. Nie doczytalam sie tu niczego o sponsoringu. Moze wam sie cos wiecej wyswietla? Jasne, to jest popaprana sytuacja, nawet bardzo, ale trudno konkretnie kogos winic. Gdyby cos ich nie polaczylo nie byliby razem. Gdyby on sie nia nie interesowal nie wepchala by sie na sile jemu w ramiona. Gdyby ona nie wykazala zainteresowania on nie mialby kochanki. Wina jest rowno po srodku, trudno kogos winic. zdrada z uczucia to najgorsza jaka istnieje, bo nie mozna na nia nic poradzic trzeba sie z nia pogodzic. Skad wiecie ze jak ona go zostawi bedzie dobrze? Przeciez jest tyle mozliwosci! Moze to on ma sklonnosci do romansow, znajdzie sobie nastepna i tyle. Moze bedzie reszte zycia cierpiec bo stracil prawdziwa milosc, ktora nie okazala sie jego zona tylko inna kobieta? Moze to odbije sie na reszcie rodziny, nie da im ciepla ktore dalby gdyby to byla TAMTEJ rodzina. Czy wy naprawde sadzicie ze wszystko jest takie proste?

to jest bardzo proste.. ma obrączkę- jest niedostępny jak jest nieszczęśliwy z żoną- niech się rozwiedzie wtedy go sobie mogę wziąć a jak się bierze z obrączką to.. i dziwką nie jest tylko ta co się sprzedaje za pieniądze, tylko ta która wchodzi do łóżka jako trzecia, z pełną świadomością tego co robi

moze to nie jest takie proste ale sama hannie powieedzials \" jest tyle innych mozliowosci\" czemu ma wybrc najgorsza dla innych byc moze nie dla siebie fakt \"zdrada z uczucia to najgorsza jaka istnieje, bo nie mozna na nia nic poradzic trzeba sie z nia pogodzic \" czy ty czytaasz to co piszesz a moze nawet jeszcze rozumiesz ? niemozliwe?. nie wierze!!!!!!!!

Gość dobre dobre o tak tak
Hannie----> brawo, mądra kobieta jesteś! Takie sytuacje nie są proste...ale wiekszość bab z kafe tego małym móżdżkiem nie obejmuje:O

może z małym móżdżkiem ale w odpowiednim miejscu.. naprawdę z całego serca życzę wam takiej sytuacji :o ciekawe czy wtedy byście sobie i dzieciom tłumaczyły że tatuś kocha tą panią z którą sypia i ma głęboko w dupie rodzinę..

Gość
Ty masz za to duży mózg i podwójną moralność - ciężko Ci uwierzyć, że dla większość związek z żonatym facetem jest nie do przyjęcia? A może sama jesteś tą trzecią i sumienie gryzie, co?

Gość nie nie jesteś kobietą
Hannie mylisz się dziwka to taka zdzira co daje za darmo znaczy szmata lub sucz..... taka co daje za pieniądze to kurwa lub prostytutka jak kto woli Nie pojmuję dlaczego takie dziwki chodzą sobie z podniesioną głową i myślą że nie spotka je za to kara

Hannie - Nie broń jej, zasłużyła na naganę, musi przemyśleć to i postąpić tak jak powinna na początku, odejść i nie mieszać się.

a skad wiecie ze ten gosc sie nie rozwiedzie z zona? a moze wlasnie dlatego sie nie rozwiedzie ze na dzieciach mu zalezy i nie chce zeby im trzeba bylo tlumaczyc ze tatus woli ta druga? moze dopiero decyzja o tym co zrobi w nim dojrzewa? moze nie kazdy ma takie szczescie jak wy i nie jest w szczesliwym zwiazku? a jednoczesniej z jakis powodow nie moze go porzucic? gdyby wszystko na swiecie bylo czarne albo biale nikt by nie mial moralnych problemow bo albo bylby dobry albo zly a co do wypowiedzi o zdradzie z uczucia to przepraszam, ale ja za niski intelekt czytajacych nie odpowiadam. proponuje pomyslec nad tym chociazby minute i dopiero sie ustosunkowac ;)

Gość kjsalkjdlkajs
do " nie nie jesteś kobietą" - proponuję leczenie psychiatryczne :O "hannie" - nic nie jest "proste" ale co to zmienia? są wybory które należy podejmować swiadomie a nie zasłaniać się "niewydolnością mózgu z powodu zaćmienia miłosnego" miłość to potężne uczucie, ale mimo wszystko jest do ogarnięcia ja nie myślę zeby Alicja była "zła"... Alicja jest - wybacz Alicjo - głupia i krzywdzi przede wszystkim siebie

Gość Hannie myślę tak jak Ty
a żeby było śmieszniej, to jestem pewna, że tym najbardziej plującym jadem życie zrobi kiedyś niezły kawał. :D

Jak on odejdzie od żony to mi kaktus na ręce wyrośnie . Nie wierze w takie bajki, a jak Ty w nie wierzysz to gratuluje naiwności. Takich historii jest multum.. i mają raczej zakończenia w stylu bracii Grimm.

Gość kjsalkjdlkajs
jesli to tyczy także tego co ja napisalam... o tym że Alicja jest głupia... to... no coż, raczej tej opinii nie cofnę bo głupotą jest marnować sobie życie

ja tez nie wierze w to, ze mezulek odejdzie od zony. A czy ta zona wie o jego zdradach, o tym co on wyprawia za jej plecami? Albo czy chociaz sie domysla? Wasz uklad trwa juz bardzo dlugo, czym sie ludzisz? Na co czekasz? Jakby cie tak strasznie kochal to by zostawil zone, ale nie, jemu jest tak wygodnie jak jest. Zygac sie chce

do ALICJI - widzisz, masz dowod na to czemy problemy takiej natury nalezy rozwiazywac samemu ;) jest mnostwo ludzi, ktorzy nie tylko pierwsi rzuca kamien, ale nawet chetnie ukamieniuja do konca. a to ze nie znaja dokladniej zadnej z osob to tylko plus dla nich bo nie musza sie nad tym zastanawiac. tyle wiekow sie o tym mowi, a ludzie dalej nie rozumieja..

Gość ej hannie
jak latwo netowa anonimowosc wyzwala chamstwo w ludziach;), pewnie prosto w oczy zadna swietoszka nic by ci nie powiedziala takiego w powyzszych formach, ale powiem ci kobieto z autopsji, ze uciekaj od zonatego chlopa, a szczegolnie dzieciatego, im dalej tym lepiej, czekaja cie tylko stracone miesiace/lata, jedyna osoba ktora na tym traci, to ty, ciagle poczucie drugorzednosci-bo np bachor sie rozchorowal, no i prawde ktos napisal, dostajesz ochlapy z panskiego stolu;), jak to zrozumialam w koncu, to odeszlam-da sie mimo uczucia, i nie weirz factowi, ze on jest z zona tylko dla dobra dzieci, jakby mial jaja, to by sie prostu rozwiodl.

Ja też nie popieram chamstwa i wulgaryzmów, ale zdania nie zmienię. Postępowanie Alicji jest głupie i nierozsądne.

Gość tez zgadzam sie z hannie
i dodam, ze nigdy sie nie wie, kiedy i gdzie spotka sie druga połowkę. Małzenstwa jednak czesto zawiera sie z przypadku - bo juz przyszedł czas, bo same małzenstwa wkoło - i ten/ta . kto sie akurat nawinie i jest najlepszy/a w danym momencie staje sie wspolmalzonkiem. Im dluzej sie zyje, tym bardziej do tego wnosku sie dochodzi. Jasne,ze jest cos takiego, jak odpowiedzialnosc, ale to co innego niz miłosc.

Gość Kobiety są głupie

Gość zazdrosnica
Hanni ....dajac takie rady i porady....tlumaczac w taki czy inny sposob....mam przeczucie ze opisana historyjka nie jest ci obca....kobiety czasami lubia doradzac innym ....po przezytych doswiadczeniach...

Dla mnie nie ma czegoś takiego ja druga połówka i przeznaczenie. Więc można sobie odmówić miłości. Nie ten to inny... nie kochasz osoby od pierszego wejrzenia to tylko chemia i zauroczenie, a to da się pokonać.

Ja jestem żoną do której \"powrócił\" mąż po roku z taką \"nie złą kobietą\". Było mi strasznie przykro, że kogoś ma. Jedno mam mu teraz do zarzucenia, że nie zdecydował - ja albo ona - wcześniej . Czekał świnia aż mu przejdzie:) Teraz nie ma ani jej ani mnie, bo szacunek, miłość, zrozumienie u mnie stracił. Jak się spotyka kobietę życia, to się dla niej rzuca wszystko. A dzieci wiadomo kochasz - czy jesteś z ich matką czy nie.