Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeeeeeee

Test ciążowy !!!! kto używał Qweeka????? jonsona?

Polecane posty

Gość eeeeeeeeeeeeee

mam pytanie , iż jedna kreska jest bardzo widoczna ta na literce C. , natoiast na literce T jest też widoczna ale taka bladsza, różowa, nie wiem wkońcu oco chodzi z tym testem??? czy ktoś stosował ten test i czy wie iż obydwie kreski powinny być jednakowego koloru bardzo czerwonego, czy jedna bardziej czerwona a druga mniej?? :(

Gość drtwjh
kup inny

to moze byc ciaza. ja go stosowalam i na ulotce od niego jest wyraznie napisane, ze jesli pojawi sie druga kreska, ktora moze byc bledsza od kontrolnej, to mozna zakladac iz jestes w ciazy... dla pewnosci powtorz test :)

Gość eeeeeeeeeeerrrr
jutro sprawdze, ale dziś byłam u ginekologa i powiedział iż nie jestem w ciąży:( ale okres mi sie spóznia ostro, jutro kupie sobie jeszce

Gość anikkk233
jestes w ciazy na pewno, kolor kreski nie jest istotny , wazne ze jest, moze ciaza jest za mloda i lekarz jej jeszcze nie widzi , zrób sobie lepiej bhcg , koszt okolo 20-30 zł, wtedy bedziesz pewna na 100%

Gość eeeeeeeeeeerrrr
:) dzieńki dziewczyny bo nie wiem co mam mysleć, ale przepisał mi dziś folik, nie wiem poco:(

Nie owiedziałaś jeszcze, po jakim terminie robiłaś ten test. Jeśli do 4 tygodnia, HCG moze być bardzo mało i wtedy kreska na T jest bardzo słaba (ale jeśli w ogóle jest to znaczy, że może być bejbe). Ważne, żeby sprawdzać max 5 minut po zrobieniu. Ja robiłam kilkanaście już, przetestowałam wszystkie możliwe, i na każdym, Qweeku również po 10-15 min robi się delikatny zarys drugiej kreski (o niezłą schizę mnie przyprawił ;) ). Pozdrawiam Z tym bHCG bardzo dobry pomysł.

Gość eeeeeeeeeeerrrr
tzn tak dokłane nie pamiętam,ale narazie poczekam nie będę sie jeszcze nastawiać na ciąże.

Gość kkkkkkkkkkkk
napewno nie jestes, bo muszą być dwie takie same

Gość mi się wydaje
że jesteś w ciąży. Te dwie kreski nie muszą być identycznego koloru. Nawet jak ta druga jest bladziutka tzn że wynik jest pozytywny

Gość zaden lekarz nie stwierdzi
poprzez badanie tak wczesnej ciazy a folik przepisal ci zapobiegawaczo....zrob jeszcze jeden test mojej siostrze tez wyszla druga kreska bardzo slabiutka i byla w ciazy;)

Gość usg.........
usg wykryje najwcześniej gdzieś 4 tygodnie po zapłodnieniu

Gość eeeeeeeeeeeeeiiftth
dzieńki diewczyny, on mi powiedział ze testy nie wykrywaja ciązy tylko badaja poziom jakiegos hormonu

Gość eeeeeeeeeeeeeeewjk
chyba nie mam menopauzy w 25 lat? właśnie kupiłam 2 test jutro rano zrobie , to napisze wam co wykazał mi ten drugi:)

Gość eeeeeeeeeeeuytt
Właśnie zrobiłam drugi test ciążowy, no i wyszły mi teraz dwie kreski , tym razem bardzo widoczne, już nie mam wątpliwości co do tego, teraz mam inny problem iż nie wiem jak mam powiedzieć to chłopakowi.

Gość eeeeeeeeeeeuytt
dzieńki , ale sie boje, poprostu jeszcze w to nie wierze, przed chwila rozmawiałam z chłopakiem, on jest jescze taki nie dojżały:) ma dopiero 19 lat, ale bardzo chciał żebym zaszła , w sumie sam mnie na mawiał:)

Gość no to już masz dwójke dzieci
;) za jednym zamachem;) ten chłopina co zrobił ci dziecko i to maleństwo w brzuszku, powodzenia:)

Gość eeeeeeeeeeeutraa
he he :) jestem dzielna i lubie wyzwania i obowiązki, a tak na serio to narazie nie możemy byc razem iz on ma podpisany kontrakt z firma na 5 lat na wyłącznosc, to będzie nas dzielić jakieś 500km. to zostaje mi tylko dzidzia":)

hej dziewcczyny ja robilam pre-test i mi wyszla jedna kreska a po uplywie kilku godzin druga bardzo jasna, czy to ciaza czy poprostu jak ten papierek wyschnie to przebija ta druga, wiem ze niby nie wazny jest wtedy test po takim czasie, czy moze jednak powtorzyc ? :}

Gość test po czasie jest
nieważny, bo różne reakcje chemiczne w nim jeszcze zachodzą

został na stole jak wychodziłam do pracy i jak wróciłam to jeszcze leżał nie zdążyłam wyrzucić :> i ot co ;]

Gość eeeeeeeeeeeeeeksjas
Aramgad86 a ty starasz sie o ciąże?