Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drinkujeeee

wypiłam za dużo!!!!!

Polecane posty

Gość drinkujeeee

Mam małe dziecko (8 miesięcy), trochę dzisiaj zaszalałam i o dwa drinki za dużo wypiłam,teraz siedzę i mam wyrzuty sumienia jak dziecko bedzie mnie potrzebować a ja go nie usłyszę ,śpiąc,oczywiście.Jest mąż,trzezwy ale ma mocny sen i się boję. Dziwnie się czuje,nie jedzcie po mnie,plissss

chyba nie wypiłaś tak duzo skoro masz wyzuty sumienia i sie martwisz:). Obudź męża,powiedz mu że źle się czujesz, żeby zajął się maleństwem. 🌻

Gość drinkujeeee
Od 8 miesięcy pierwszy raz i dlatego taka reakcja.Cholera,jak ja żałuję!!!!

Dziewczyno nie przesadzaj!:)myslalam wchodzac na twoj temat ze urznelas sie w ciazy juz chcialam cie zjechac a sie okazuje ze chlapnelas sobie jak kazdy normalny czlowiek;)co innego gdyby obydwoje rodzice byli na bani i maly zostalby sam bez opieki a tak...Ja tez sie urzne jak swinka gdy urodze i odkarmie malucha!:)

Gość vika77ie
ha,ha,znam ten bol,ten tupot bialych mew w glowie gdy schodzilam robic malutkiemu butle nad ranem....dlatego nie pije wcale:)

Gość drinkujeeee
To ja,hello.Znalazłam dzisiaj ten temat i jest mi wstyd.Wtedy naprawdę zle się czułam i już się widziałam na pierwszych stronach FAKT-u."PIJANA MATKA cos tam,coś tam...."Było,minęło.

Dziewczyno nie przesadzaj!:)To jak powinny sie czuc te\"matki\"ktore w ciazy wala w kanal za przeproszeniem jada na porodowke pod wplywem alkoholu albo cpaja??kiedys bylam na urodzinach i widzialam jak ciezarna znajoma solenizanta wypila ok 3-4 drinkow.Szlak mnie trafial ale nie odezwalam sie bo nikt jej nie zwracal uwagi.Wg.to jest wstyd i ona powinna miec wyrzuty sumienia a nie ty!masz prawo wypic sobie wazne w domu byla trzezwa osoba ktora zajela sie bobasem:)