Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polska dla Polaków

Niemcy szef NPD chce od Polski zwrotu ziem ???!!!

Polecane posty

Gość Polska dla Polaków
IV rozbiór?????

zadaj sobie troche trudu i przesledz moje wypowiedzi gdzies sprzed pol roku.Przekonasz sie ile osob-oswieconych,(a jakze),klocilo sie ze mna na ten temat.Odsadzano mnie od czci i wiary,poniewaz osmielilem sie miec zdanie odmienne od jedynieslusznego-Michnikowsko-Tuskowego,na temat tego,co sie dzieje w Niemczech,odnosnie naszych wzajemnych stosunkow.

Gość Polska dla Polaków
mi nie o to chodzi ze ja nie wiem, tylko chce zwrócić uwagę Polaków na całą sytuację i jak skrajnie sie to posuwa z każdym dniem. Rano słyszałam o muzeum wypędzeń, teraz roszczenia niemieckie. Jestem po prostu w szoku. A najbardziej boli mnie to ze przechodzi to jakby sie nic nie stało, a Tusk ciągle ma wysokie poparcie. Media manipulują nami bardzo umiejętnie.

Mowi \"Polak\" do Polaka:\" ----- wattcher ty PiSdo Skopiuj sobie link, wklej go i usuń spację. Czy to przerasta możliwości twojego wypranego przez pisową propagandę mózgu?\" Dzieki wszechwiedzacy,wielki,madry czlowieku.

Gość Polska dla Polaków
polecam lekture Remuszki - "Gazeta Wyborcza. Początki i okolice". Może załapiesz kim jest ten człowiek. Zapomniałabym o filmie "Nocna zmiana".

Gdybys ty,jasnie oswiecony wiedzial o czym probujesz pisac....Zajrzyj tu i tam.Moze wtedy czegos sie dowiesz.Jezeli kanclerz Niemiec,Merkel odwiedza i bierze udzial w spotkaniu wypedzonych,to zdaniem jasnieoswieconego,co by to moglo znaczyc?Chyba,ze jutro bedzie deszcz.

Przeczytaj sobie jasnieoswiecony, ta ksiazke.Autora chyba znasz: \"------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Waldemar Łysiak Salon. Rzeczpospolita kłamców cena: 36.00 zł wyd. Nobilis, 2004 ss. 344, format A5, twarda oprawa ISBN 83-91761215-8 Książek Łysiaka nie trzeba reklamować. Zamiast reklamy – cytat z Zakończenia: „Ile razy zastanawiam się nad fenomenem (...) Adama M. – człowieka, co skrzywdził mój kraj jak nikt inny po 1989 r., i który dalej krzywdzi mnóstwo inteligenckich, półinteligenckich i ćwierćinteligenckich kobiet i mężczyzn, robiąc im z mózgów brudnoróżową wodę lewactwa, «tolerancji», «politycznej poprawności», «postępu», filosemityzmu, apatriotyzmu, leseferyzmu, relatywizmu moralnego itp. – zawsze sobie myślę: kto tego człowieka zostawił we wczesnym dzieciństwie samiuteńkiego na dworcu Szeol?” Cóż to za dworzec? Przeczytajcie Państwo tę książkę!\"

Gość antekkk
co ma wspólnego NPD z Tuskiem i Michnikiem. Tylko idiota może widzieć jakiś związek.

Niepotrzebnie i nieopacznie wdalem sie w dyskusje z jakims cwiercinteligenckim komuchem.Niniejszym naprawiam ten blad. A wszystkim polecam przy okazji ksiazke druga,ktora zareklamowal juz --\"Polska dla Polakow.Jej tytul,jw.Autor byl wspolpracownikiem Michnika na poczatku dzialalnosci Gazety Wybiorczej.A oto fragment streszczenia ksiazki : \"Generalnie Remuszko stawia trzy głównemu tytułowi Agory trzy zarzuty. Po pierwsze, została ona utworzona z pieniędzy, które miały być przeznaczone dla całej opozycji. Po drugie, „Wyborcza” miała być wyrazicielką poglądów całej niekomunistycznej części społeczeństwa polskiego, ale została zawłaszczona przez środowisko skupione wokół Adama Michnika. No i po trzecie, środowisko to przywłaszczyło sobie prawo do przemawiania z pozycji autorytetu, zachowując przy tym moralność Kalego.\"

Antekk--osoby takie jak ty,zawsze potrafia mnie rozbawic ....swoja ignorancja.Jezeli wiesz cozby takiego slowo to oznaczalo.....

Gość antekkk
ty mnie rozbawiasz swoją bezdenną głupotą. Takich to w cyrku powinni pokazywać. Razem z tekstami :D

Gość Polska dla Polaków
Telewizja TVN podobno powstała z pieniedzy z afery FOZZu. "Według biegłych Skarb Państwa stracił z powodu afery FOZZ : 119,5 mln USD, 9,6 mln DM, 16,8 mln franków francuskich, 125 mln franków belgijskich oraz 35,9 mld starych zł polskich (3,59 mln PLN)." Za taką sumkę to można poszaleć.

wattcher - no ja widze ze jak mnie nie bylo pojawil sie ktos, kto ma cos do powiedzenia i to nie powtarza jak lalka wyuczonych tekstow. ale uwazaj bo mozesz szybko stracic zapal trafiajac na beton.

Niestety--przykladow betoniarskich nie brakuje i tu-na tym forum.To wieloletni pracownicy wielkiej,prastarej cementowni,jak mysle.....

Gość bo mnie cos trafi
SLUCHAJCIE!!!!!!!!!!!!!!! chca swoich ziem? a co bylo w I wojnie swiatowej? kurw a jak nas rozebrali na 100 lat to kurde bylo super, ale jak polska potem dala rady i wywalczyla ziemie to juz nie jest ok >.

Gość ale z was ciemna masa
zwroty ziem , grabieże, podboje, wysiedlenia to nie sa terminy z dzisiejszych czasów mamy UE i jak niemiec chce to kupi sobie dom w szczecinie. Jak ich tam bedzie 200.000 to może nawet wybiorą swojego prezydenta. Podboje , grabieże etc. to przeszłość - dziś rządzi pieniądz