Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mala Mi 21

slabe krwawienia

Polecane posty

Gość Mala Mi 21

Hej. Jezeli ktos moze sie wypowiedziec to ladnie prosze :) Biore od roku cilest. Moje krwawienia staly sie mniej obfite i wogole mniej bolesne. Powinnam sie cieszyc i wna poczatku sie cieszylam. Ale juz chyba drugi czy trzeci cykl mam tak ze bardzo malo ze mnie "leci". Po 5 godzinach wyciagam tapon i stwierdzam ze spokojnie moglabym w im chodzic caly dzien gdyby bylo to higieniczne. Nie jest, wiec zmieniam go ale nawet w pczatkowych dniach kiedy pwinno byc obficie ja mam raczej plamienia niz krwawienia. Trwaja okolo 4-5 dni ale dalej sa tak samo slabe. Jest to jakis powod do niepokoju?

Gość nie ma żadnych powodów
do niepokoju, bo krwawienie z odstawienia NIE JEST MIESIĄCZKĄ tylko jej substytutem najważniejsze by BYŁO i nie ma znaczenia obfitość czy długość trwania krwawienia

Gość Mala Mi 21
czyli ze jak jest to nie mam co myslec o tym czy jest obfite czy nie i co to oznacza? Nie bede sie nad tym zastanawiac :) THX

Gość nie ma żadnych powodów
najważniejsze, że JEST, a jakie jest to krwawienie to juz nie ma najmniejszego znaczenia, bo to nie MIESIĄCZKA nic się nie martw:)

Gość Mala Mi 21
dobrze ze jest ktos kto ma tak jak ja :) dzieki wam dziewczyny :*