Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompletnie rozbita

Śniła mi sie moja mama....

Polecane posty

Gość kompletnie rozbita

Jestem od kilku miesiecy za granica i chociaz juz mam 22 lata to mpoja mama od poczatku sie bardzo denerwowala. Dziś mi sie snila bylam znow w domu mama mowila ze nie chciala mnie martwic ale byla chora na serce kiedy mnie nie bylo i mogla nawet...nie napisze tego slowa :(:( Boze ale jestem teraz roozbita, moj narzeczony jest w pracy nawet nie mam z kim o tym porozmawiać sama w całym mieszkaniu :( Powiedzcie ze taki sen nic nie znaczy Moja mama ma juz 54 lata i jakos sie zaczelam martwic pozniej do niej zadzwonie ale mimo wszystyko sie boje :(

zadzwon do niej koniecznie, moze ona sie martwi a moze cos sie stalo w domu...

Gość twoja mama ma JUŻ 54 lata
:P:P:P:P:P:P:P twoja mama ma DOPIERO 54 lata :D

Gość kompletnie rozbita
no macie racje ma dopiero 54 lata :):):)

dopiero czy juz,niewazne. w tym wieku ludzie juz choruja i nigdy nic nie wiadomo...moj tata zachorowal majac 51 a nic na to nie wskazywalo...a inni jak np moj brat zachorowal majac 26 lat majac zalozona dopeiro co rodzine z 9miesiecznym dzieckiem...tu nie ma regul. moze warto mame na badania wsylac? przezorny zawsze ubezpoieczony :)

Gość magda ale nie m
ellinka dokladnie tak zrobie tzn ona niedawno robila badania wszystko miala w normie tylko ob podwyzszone o jedna jednostke powyzej normy znajomy lekarz powiedzial ze ma lepsze wyniki niz on (sa w tym samym wieku) ale wysle ja na ogolny przeglad znow ;) nie lubie tego typu snów :( raz mi sie snilo ze moj narzeczony zginal w wypadku a on wtedy duzo jezdzil samochodem w swojej firmie - taka mial prace, wtedy tez nie moiglam sie uspokoic co chwile do niego dzwonilam tego dnia pod byle pretekstem

no ja tez mam z tym problem :) nie martw sie, ale moze mame warto wyslac do lekarza i wczensiej podpytac czy nic ja nie boli :)

Gość klikkkkkkkkkkkkk
zamartwiasz się stąd te sny.

Gość jestes dobra corka
❤️