Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lili bazili

Smutno mi i już

Polecane posty

Ostatnio to już wogóle nie ma czasu żeby ze mną porozmawiać. A jak już znajdzie chwilę to i tak ciągle gada o tej swojej firmie... Trzy razy dzwoniłam bo chciałam pogadać i po 5 wspólnie spędzonych latach nawet się nie zorientował że jestem smutna. Juz nawet nie potrafi zrozumiec że czasem wystarczy miłe słowo. Czuję sie olewana i źle mi z tym. Tak tylko chciałam sie wyżalić:( nie oczekuję współczucia, rad, poprostu chciałam to z siebie wyrzucić

Gość perfekcjonistka karolina
poszukalabym zainteresowania w ramionach innego...uprzednio oczywiscie dajac szanse w postaci szczerej rozmowy..

Ale tu nie chodzi o sprawy damsko-męskie. W tym nie widzimy nikogo innego poza sobą, i on i ja. Tylko poprostu zapomina czym jest czułość. A ja potzrebuję tego tak samo jak zainteresowania moją osobą i moimi problemami:(

to porozmawiaj z nimi szczerze o tym i powiedz co Cie boli i bedzie wszystko w porzadku,moze sie zagalopowal troche facet i zapomnial o calym swiecie..Tak sie zdarza..

Nie działa. Twierdzi że wymyślam. Generalnie jest świetnym facetem. Ale czasem jak chcę pogadać to mnie spławia i tłumaczy że teraz zajmuje sie pracą, a ja wiem, że mógłby akurat znaleźć chociaż te głupie 3 minuty żeby zapytać czy u mnie wszytsko ok. Smutno mi i juz. Nie dzwonie więcej. 😤

no wlasnie,masz tez taka mozliwosc zeby sama sprowokowac jego zainteresowanie troche tez go olewajac,ale osobiscie jakos podchodze z dystansem do tego typu gierek i uwazam,ze najlepsza jest rozmowa.nie daj sie zbyc,powiedz ze tak dluzej nie moze byc,ze nie czujesz sie zauwazana itd.Jesli to nie skutkuje to moze tak daj mu wieczor wolny i wyskocz gdzies bez niego,niech sie pomartwi troche? albo wylacz kiedys telefon-pomartwi sie i moze to da mu do myslenia?to sprawdzone sposoby:classic_cool:

Gość qwertyuio
a moze on nie mysli ze to beda tylko 3 minuty

qwertyuio - :) może i nie myśli ale czy to tak trudno zapytać?? Kurde a co ja jestem?! Ja go zawsze staram się wysłuchac, wesprzeć na duchu jeśli ma problemy, a z jego strony pod tym względem ZERO. Może dlatego że się do tego przyzwyczaił, zawsze sobie świetnie radziłam w życiu. Ale kurde czlowiek ma gorszy dzień i co - nic, szanowny pan nie łaskaw tego nawet zauważyć... Już nie jest mi smutno... zaczynam być wściekła... Karolina - dziękuje za rady, ale to niestety nie zadziała, to nie taki typ faceta, on się na to nie złapie. Poza tym generalnie między nami jest wszystko ok, tylko czasem przypomina o sobie ten cholerny brak zainteresowania.