Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała 25

mieszkanie z teściową

Polecane posty

Gość a1b2
Nie doradzam.

Gość mała 25
dziewczyny wkrótce czeka mnie zamieszkanie z teściowa, czy macie jakieś doświadczenia zw. z tym tematem?? opowiedzcie coś

Gość mała 25
powinnam otruć teściową?

Gość ***klementynka***
to zależy od charakteru teściowej no i twojego :) maja była spoko mieszkałam z nią 10 lat bez większych zgrzytow

Gość ***klementynka***
miało być MOJA* :O

ja mam fajna i tak z nia nie wytrzymalam:D a mieszkalysmy razem raz na miesiac przez max tydzien;):P z moja mama tez bym nie wytrzymala;) inne przyzwyczajenie inne pokolenie nowa rodzina zawsze lepiej samemu chocby biedniej

Gość mała 25
moja też jest ok, ale boję że to mieszkanie razem zepsuje nasze relacje, że będzie się do wszystkiego wtrącała itp.

Wszystko zalezy tak jak ktos wyzej napisal : od waszych charakterow. Ja mieszkam z tesciowa pol roku i zapowiada sie,ze rowniez przez najblizsze 2 lata bede z nimi mieszkala (tesciami). Moja tesciowa jest osoba dominujaca, stanowcza i konkretna przy tym potrafi byc ciepla i wyrozumiala. Poki co mieszka nam sie dobrze. Ale wszyscy wiemy (ja, moj mąż i teściowie) ,ze ten stan nie bedzie trwal wiecznie. Moze dlatego probujemy sie jakos dogadywac. Pozdrawiam.

Gość mała 25
chodzi o to, że ja się wyprowadzilam od swoich rodziców jak miałam 21 lat, i boję się że teraz nie wytrzymam z jego rodzicami, a głównie z jego mamą, że będzie mi gadała co i jak mam robić, jak gotować jak się ubierać, narazie jest ok, póki ze soba nie mieszkamy i nie widujemy się za często

Gość mała 25
dziewczyny opowiedzcie jakieś przeżycia związane z mieszkaniem z teściową

Gość jako teściowa radzę zamieszkać
osobno :)

Gość mała 25
no więc mamy jeszcze opcję, zamieszkać razem chociaż mieć całkiem odzielne wejście, może to będzie lepsze ??