Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dupencja Św. Mikołaja

Single jak spędzicie święta??

Polecane posty

Niedawno rozstałam się z chłopakiem, odeszłam, bo przestałam go kochać, po dwóch latach. jak wiadomo grono znajomych i przyjaciół wykruszyło się, ze względu an to, ze mój wolny czas (a nie miałam go za dużo) spędzałam własnie z nim. No i teraz przyjdą święta. moja siostra będzie ze swoim narzeczonym, a ja nie wiem co będe robić:O Napewno bedzie mi smutno... Jak wypełnić sobie czas i co zrobić, żeby nie odczuć samotności w święta?? Co Wy planujecie??

Gość no ja to jestem już maxymalnie
zakopię się pod kołdrą przeryczę całe święta aż do nowego roku. I nie robię na święta zupełnie nic. Po co dla mnie samej...

Gość yoni
Pełny barek, piwo w lodówce. I Święta jakos przelecą. Dla mnie gorszy bedzie Sylwester. Planuję spędzić go pod kołdrą, z butelka wina musującego i pilotem tv. :(

w czasach samodzielnosci spędzałam święta z rodziną - siostrą i rodzicami, tudzież dalszą teraz też będziemy chodzić po rodzinie, a w zasadzie po dwóch więc zmiana niewielka, tylko czasu jakby mniej....

mi sie wydaje, ze sylwester gorszy...w tym roku juz nie sama ale np w zeszlym, swieta z rodzina przy stole...wieczorki przy kominku z winem i najblizsza rodzina, tv....nie jest zle...no moze wigilia czy pasterka troszke tak moge smutku nabawic ale ogolnie spoko luz bluzzzzzz;) za to sylwester gorszy...mi udalo sie spedzic zeszloroczny w gronie znajomych i generalnie bylo swietnie tyle, ze jednak troszke przybijaly historyjki o zareczynach slubach iip no i toast noworoczny tez jakby nie taki;) no i dlatego sylwester uwazam, za ciezszy w przezyciu;)