Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złłłyyyyy

moja dziewczyna jest z agruba

Polecane posty

Gość tak tak ......
wszyscy faceci sa wysportowani i smukli szkoda ze tak skrzetnie chowacie brzuszki....

Gość jak masz male przyrodzenie
:D

Gość złłuyyyy uciekaj
bo zaraz CIEBIE TU HIPOPOTAMY ZADEPTAJĄ :o

Gość nie musisz byc na czczo
ja przepraszam, ze wtrancam...ale gdzie lezy argub ??

hipopotamy?? Wypraszam sobie 💤

o jakiej molisci ty mowisz kolego??skoro jej nie akceptujesz to twoja milosc jest gowno warta...wiesz wogole co to jest milosc??to akceptacja drugiego czlowieka takim jakim jest, z jego wadami, przywarami i kilogramami...wiec nie pierdol mi tu ze ja kochasz

💤

Jacek a twoja stopka ja rozumiem ciebie tez uwzglednia...no to teraz juz rozumiem twoje rozgoryczenie biedaku

Gość złłuyyyy uciekaj
same grube tu siedzą, zmykaj stąd :P

Gość nie lubię Japonki
zły - rzuć ją!!! znajdź sobie taka która schudnie w ciąży 15 kg :D

Oj, biedni zakompleksieni chłopcy... Pewnie, ze to nie miłóść! Ale pewnie boi się ją zostawić, bo która go zechce? Uuuu. Przykre.

Gość złłłyyyyy
Pozycja: Bramkarz Występy w pucharach: 1 Numer: 1 Gole w lidze: 0 Data urodzenia: 1980-10-15 Gole w pucharach: 0 Wzrost / Waga: 194cm / 93kg Imię i Nazwisko: Radosław Cierzniak Występy w lidze: 0 Pozycja: Bramkarz Występy w pucharach: 3 Numer: 26 Gole w lidze: 0 Data urodzenia: 1983-04-24 Gole w pucharach: 0 Wzrost / Waga: 187cm / 81kg Imię i Nazwisko: Piotr Celeban Występy w lidze: 3 Pozycja: Obrońca Występy w pucharach: 3 Numer: 2 Gole w lidze: 0 Data urodzenia: 1985-06-25 Gole w pucharach: 0 Wzrost / Waga: 181cm / 76kg Imię i Nazwisko: Tomasz Brzyski Występy w lidze: 1 Pozycja: Obrońca Występy w pucharach: 2 Numer: 3 Gole w lidze: 0 Data urodzenia: 1982-01-10 Gole w pucharach: 0 Wzrost / Waga: 170cm / 68kg Zółte kartki: 1 Narodowość: Czerwone kartki: 0 Imię i Nazwisko: Robert Bednarek Występy w lidze: 11 Pozycja: Obrońca Występy w pucharach: 2 Numer: 19 Gole w lidze: 0 Data urodzenia: 1979-02-23 Gole w pucharach: 0 Wzrost / Waga: 180cm / 78kg Zółte kartki: 1 Narodowość: jestescie nienormalne !to sa wagi pierwszych lepszych mezczyzn z neta piłkarzy...co oni wszyscy to chodzaca anoreksja wy chyba nie wiecie ile powinien wazyc mezczyzna Ma dawac poczucie bezpieczenstwa owszem alenie swoim sadłem

No wlasnie fisiowna, MILOSC TO AKCEPTACJA!! Jak nie akceptujesz,to nie kochasz.

Gość złłuyyyy uciekaj
ONE CIEBIE NIE ZROZUMIEJĄ TO FORUM JEST OSTOJĄ PASZTETÓW I TUCZNIKÓW

\"A jak już będę dużym chłopcem to będę jak Radosław Cierzniak!\" - zlyyyy hahahahahaha Dodam, z e do tucznika mi daleeeeeeko. Ale nieco inaczej pojmuję MIŁOŚĆ.

Gość zagubiona w gaszczu
zlyyyyy sluchaj, taka ja wziales, wiec skad te zdziwienie? nie masz prawa zmieniac drugiego czlowieka na swoja modle, tym bardziej ze wyraznie nie martwisz sie o jej zdrowie tylko o wlasnecho ch*ja. Taka prawda

Gość zly uciekaj......
i nieudacznikow;)

Gość złłuyyyy uciekaj
uciekaj bo zrobią z ciebie tu pedała maminsynka i najgorsze gówno. Lepiej stad jak najdalej

Gość zly uciekaj......
idę dziś na randkę z moją mamą :)

złłyyyy uciekaj to co ty w takim razie robisz na forum skoro jest ono takie zle??zalosny/-a jestes:o

Gość złyyy uciekaj
spadam stad

Gość zly uciekaj......
bo dzieki temu forum mogę umawiac się na randki z moją mamunią :)

Czasami gdy dostanę w pysk, zadaję sobie pytanie: dlaczego jestem takim chamem i pomimo, ze pytanie niełatwe jest, znajduje odpowiedz: chamstwo to jedyna dziedzina w której jestem naprawdę dobry :classic_cool:

porabalo was?! czemu po nim jedziecie?! czlowiek martwi sie o ukochana osobe, o jej zdrowie, o jej dobre samopoczucie (osoby szczuple dluzej ciesza sie zdrowiem i poprzez dobry wyglad lepiej sie czuja), stara sie o nia dbac, ZALEZY MU NA NIEJ, bo inaczej juz dawno by ja zostawil i nie zakladalby tego tematu, a wy tak go traktujecie? :/ jakby nadwaga byla jakas norma?! jakby nadwaga byla dobra?!?! NADWAGA TO ZLY STAN ZDROWIA, otrzezwiejcie, tu nie ma sie czym chwalic, nie ma sie z czego cieszyc, nadwaga jest po prostu zla, a tutaj powstaje wzajemne kulko adoracji osob, ktore prawdopodobnie probuja sie utwierdzic w przekonaniu, ze ich nadwaga nie jest niczym zlym, co jest ZALOSNE!

Gość zagubiona w gaszczu
Jacek I982 pogratulowac :D

no właśnie co będzie jak twoja dziwczyna zajdzie wciąze?? biduleńka ta twoja dziewczyna jak to się mówilo \'widziały gały co brały\" no ale już dobrze dobrze przeminęło z wiatrem pomyśl o tym jak jej pomóc i oczywiście sobie ,dam ci dobrą rade jest coś takiego jak Natur House poczytaj sobie na ten temat ja tez mam zamiar się tam wybrać