Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złłłyyyyy

moja dziewczyna jest z agruba

Polecane posty

Gość zagubiona w gaszczu
niuł brend tak tak, martwi sie, mowi ze czuje dreszczyk na widok szczuplych ramion, a jego dziewczyna jest wyjatkowo nieapetyczna. cos tam wspomina jeszcze o jej zdrowiu, ale wiesz, jakby to wygladalo jakby powiedzial wprost- chcialbym aby moja laska zaczela mnie podniecac tak jak na poczatku

Gość taaaaaaaa....
on sie tak martwi o jej zdrowie ze az musi bbiedny poptarzec na szczuple ramiona:(

Gość bo szuka w innych tego co go
pociąga a przy grubej juz mu nie staje brutalne to ....

Gość oneona
po prostu facet wcale nie kochasz tej swojej laski.jesteś po prostu do niej przyzwyczajony.

Gość Jacek nie lubie cie ale
przyznaje racje w kwestii grubych bab im grubsza tym bardziej wredna tym bardziej zawistna zreszta nie moze przebolec, ze facetom nie staje przy grubych dupach, smutne

Gość tępy gruby szmatławiec
nie niedługo obserwuję i opisuję po prostu

\"chcialbym aby moja laska zaczela mnie podniecac tak jak na poczatku\" i to zle?! dla niej to powinna byc ogromna motywacja!

Jako dziecko byłem potwornie otyły. Wszyscy się ze mnie smiali i z mojej rodziny. Potem dziadek zamknął mnie w komórce i karmił myszami i kasztanami. Obudziłem się już w szpitalu i wszyscy byli bardzo mili ale mnie wzrósł poziom frustracji i zostałem internetowym chamem. To pewnie przez te myszy :O bo przecież nie przez kasztany..? :classic_cool:

a wiecie co ja wam na to wszystko powiem???!!! ZE KOCHANEGO CIAŁA NIGDY ZA WIELEEEEEEE!!!! ;P

i to, ze jemu odobaja sie szczuple ramiona to chyba normalne, z ksiezyca spadlyscie?! kazdemu facetowi podobaja sie szczuple ramiona, czemu maja o tym nie mowic? dla niej to tez powinno byc motywacja do DBANIA O SIEBIE.

ttaa nigdy za wiele oszukuj sie dalej gruba swinio

Gość niul brend.....
.....tylko ze oczywista sprawa jest fakt ze na poczatku wszystko jest super:) kazdy sie zmienia i nie mam na mysli tylko wygladu...

Gość niul brend.....
mysle ze autor topicku powinien sam przemyslec sprawe a nie szukac rozwiazania na forum.....

Gość niul brend.....
jacku czemu tak uwazasz czy myslisz ze na kafe siedza same nieszczesliwe... brzydkie... grube osoby ( dotyczy to rowniez mezczyzn) tak samo moge myslec o tobie.....

sam jestes swinia,swinio!!!!!! ;P co z ciebie za chlop jak lubisz chude tyczki!!!!!!!! czereb hihihihihih :P:P:P

jacek ja tez cie nie lubie !! dziewczyny mogom byc tak grube jak chcom a i tak fajnie wyglondajom! jak ktos jest gróby to nie znaczy rze brzytki! ham jestes i prostak;d

Gość agggga
przede wszystkim szanowny panie zllllyyyy, to rzeczywiscie, skoro ją taką pokochałeś, a teraz jej wygląd zaczął Ci przeszkadzać, no to to chyba oznacza, że to nie jest prawidziwa miłość. Z drugiej strony jednak, jeśli chcesz z nią być, to po prostu powiedz jej to wprost, ale nie z wielkimi pretensjami, tylko tak niby mimochodem, ze moze zaczelaby uprawiac sport, moze oboje przeslzibyscie na diete itp. zeby nie czula sie samotna, niepotrzebna... w końcu to też chodzi o jej zdrowie i samopoczucie. ale nie doluj dziewczyny mowiac ze juz Ci sie nie podoba bo jest za gruba.

dziob pewnie jestes tłustą świnią co? :D z galeretą na udach i cellulitem na dupsku i cycorami do pasa, pomyliłem się?:P

Ja także pluję, ale nie jadem, bo nic we mnie z przebiegłego węża, raczej tchórza, wiec zieję smrdem :classic_cool: tak jak w realu :O

a ja mysle, ze autor tematu powinien sugerujac jej zmiany skupic sie na jej wlasnym dobrze, na jej zdrowiu, kondycji fizycznej, itp, zeby nie zaczela po nim jechac tak jak wy, chociaz kto wie, jakie ma podejscie do samej siebie... moze tez jej sie wydaje, ze jesli ma faceta, to on ja kocha ze wszystkimi wadami i wrecz uwielbia jej kilogramy, co jest jak widac najbardziej mylnym przekonaniem. cos go w niej zaintrygowalo, zakochal sie i pierwsze zauroczenie minelo, wrocil mu rozsadek, wiec teraz chcialby polepszyc jakos ich wspolnego zycia, a czemu niby nie ma tego robic?

Gość niul brend.....
dlatego mowie zeby zamiast pomocy na forum poszedl do dziewczyny i powaznie z nia porozmawial...niestety sam musi sobie poradzic z tym problemem....

Gość ja sie wypowiem
niuł brend bla bla i wlasnie facet bedzie bredzil ze kondycja ze zdrowie, a tak naprawde nie przyzna sie ze mu ch*j nie staje. Zreszta dziwnie myslisz, on przeciez wzial ta dziewczyne juz gruba i go podniecala, wiec w czym problem? A ze mu sie odmienilo i podnieca go to czego nie ma, to dlaczego ona ma sie starac i zmieniac dla niego? weeeeezzzz

a wlasnie ze nie JACEK NIE LUBIE CIE ALE bo mam male sliczne cycunie,jedrne ty tylko pomazyc o takich mozesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i cala jestem fajna, a cellulit to najpierw dowiedz sie co to jest, a dopiero potem o tym pisz!!!! :P:P:P

i tak znamy prawdę dziob. Jestem tak brzydka jak twój nick, zapocona grubasko z tłustymi wymionami i pryszczami na dekolcie:O

a cycunie to masz w swojej wyobraxni pasztecie. takie grube krowy jak ty tłumacza sie ze są piekne a to bzdura . jestes taka brzydka jak twoje pseudo kaszalocie. Idź pobaw sie kaszanką pod swojego faceta z rozszrzeniem .jpg lub. avi

Gość Anneeeteks
nie chciałbym widziec twoich cycuniów dziobie

\"dlaczego ona ma sie starac i zmieniac dla niego? \" wiec niech mysli ze sie stara dla samej siebie, wyjdzie jej na zdrowie.