Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lambhorgini

Co sądzicie o imieniu Paula?

Polecane posty

Gość kojarzy mi sie
z moja durna kolezanka z liceum :(

Gość brzmi jak palma
kiepsko

Gość pytam i co...
chodzi ci o Pauline czy to jakis nowy twor w imionach?

Gość znam jedną
szkoda gadać :-(

Gość dzois
brzydkie . kojazy mi sie z pajeczyca

Chodzi mi o Paulę,nie Paulinę. Paula może być zdrobnieniem od Pauliny,ale może też być oddzielnym imieniem. Moja córcia urodzi się lada chwila,a ja nadal nie wiem,jak ją nazwać:( Teraz waham się między Paulą,Gabrielą,Zuzanną,Julią i Łucją.

Gość stawiam na Julie

Julia i Zuzia bardzo ładnie, ale nie ma bardziej oklepanych imion :( jak pojdziesz do piaskownicy gdzie siedzi 5 dziewczynek to zawsze jest tam jakaś Julka albo Zuzia. a w klasie bedzie ich przynajmniej kilka :(. wybrałabym Łucję albo Gabrysię :)

Gość Eweea
paula nieladnie, zuza jest bardzo ladne ewentualnie julka

Gość polecam Gabrysia
moja chrzesnica ma tak na imię :)

Gość taktaktak123
Paula ladne imie ale kojazy mi sie z reklama o krowie... Naserio Paulas Kuh die macht muhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Zuzanna piękne, ale tak samo piękne jak popularne. Łucja, Gabriela, Julia- mnie się nie podobają Paula- moją koleżankę Paulinę zdrabniano na Paulę, ale ona nazywała się Pusz, także Paula Pusz całkiem nieźle brzmiało. Nie do każdego nazwiska to imię pasuje. Chociaż lepsza jedna Paula, aniżeli setna Zuzanna lub Julia.

Ja znam jedna Paule. Wtedy sie tak niewydziwialo z imionami a modne bylo Paulina wiec jej wszyscy jak leci do dokumentów pisali Paulina i miala z tym duzy problem :) No ale teraz ma imie na czasie :D:D Z wymienionych przez ciebie mnie najbardziej podoba się Julia- tylko u mnie to imie juz nawet nie ejst popularne ono w zasadzie jest jedyne! Wszystkie dziewczynki na moim osiedlu ktore urodzily sie w ostatnim czasie to Julcie... Moze Julianna... mozna zdrabniac tak jak Julia a brzmi fajnie. Pewnie niektorym sie nie spodoba ale mi sie milo kojarzy :) Gabrysi tez znam wiele. Gabrysie to znów u nas dziewczynki 3-6 lat. Wtedy panowalo wląsnie to imie :) Zuzanna jakos mi sie nie podoba. Teściowa tak nazwalą kota- to glupota z jej strony ale teraz jak slysze Zuzia to wyobrazam sobie tego puchatego kociaka... A łucja to juz wogóle odpada- zle wspomnienia z dziecinstwa. Moja wychowawczyni w podstawowce mialą na imie łucja, do św komuni przygotowywala nas siostra Łucja i jak chodzilam po siostre do przredszkola to u nich w grupie tez bylą taka wredna Łucja ktora wszystkich biła :D:D Jeśli w twojej miejscowości imie Julia jest malo popularne to bym wlasnie je wybrala ale jesli jest zbyt duzo Juleczek to jednak wybralabym Paule :) Mnie jeszcze podoba się imie Karina :)

Gość mama w kwietniu
Paulą,Gabrielą,Zuzanną,Julią i Łucją. Paula bardzo ładne, takze widnieje na liscie imion mojej przyszłej córci. łucje tez miałam ale mąż wykreslił. gabriela dla mnie brzydka - taka gabryska kolezanka mojej mamy :-( Julia strasznie oklepane, a zuzia całkiem załkiem, taka malutka zuzia :-)

Gość Szczęśliwa Młoda Mężatka
Paulą,Gabrielą,Zuzanną,Julią i Łucją. Paula mi się podoba :) Mam znajomą Paulę i dziewczynkę w przedszkolu o tym imieniu :) Uważam, ze to bardzo ładne imię :) Gabriela - tak ma na drugie moja Mama ;) sama myślałam o Gabrysi,ale Mąż wykreślił z listy... Zuzanna, Julia - imię meeega popularne ostatnio. Masa Zuzek i Julek... osobiście nie chciałabym aby moja córka była jedną z 10 Julek/Zuzek w klasie.. chociaż Julia mi się podoba :) Łucja - też ładne :) znam tylko jedną Łucję, ale imię ładne :)

Witam.Chciałam podziękować wszystkim za pomoc i opinie. Moja córeczka otrzymała imię Gabriela.Jest słodziutka i od razu, jak ją zobaczyłam,wiedziałam,że będzie Gabrysia;) Pozdrawiam🌻