Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o jezu..

chudzi zylasci brzydcy nieumiesnieni faceci to tragedia!!

Polecane posty

Gość o jezu..

totalna porazka!! Jesli nie jestes wysokim (190 cm) dobrze zbudowanym zadbanym szalenie przystojnym facetem z niebieskimi lub zielonymi oczami i ciemnymi wlosami to przegrales zycie i nie masz zadnych szans u pieknej inteligentnej kobiety!!!

Gość o jezu..
dobrze że ja nie jestem piękna ani inteligentna więc mogę przebierać w facetach:classic_cool:

no widzisz...jak dobrze że istnieją takie nieinteligentne kobiety jak ty żeby ci brzydcy mężczyźni mogli się pocieszyć :P

Gość zenku
to jest temat o tobie.

Gość jaa...
pierdoly,kazdy ma swoj typ urody.Jednej sie podoba facet ktory ma 170cm a drugiej ten ktory ma 190cm to zalezy od ludzi

\"wysokim (190 cm)\" nie \"dobrze zbudowanym\" nie \"zadbanym\" zdefiniuj dokładniej? \"szalenie przystojnym\" nie... chociaż z drugiej strony jak by położyć nacisk na \"szalenie\" i powiązać to z dziewczyną to mogła by na coś takiego wpaść :D \"niebieskimi lub zielonymi oczami\" nie \"ciemnymi wlosami\" nawet się łapię, bo są ciemniejsze niż jaśniejsze :P \"przegrales zycie\" wiem to bez ciebie \"masz zadnych szans u pieknej inteligentnej kobiety\" i to też

Zgodzę sie z prawie wszystkim ... oprocz wzrostu :O Co wy głupie baby się przyczepiłyście do tych centymetrow?

Gość jabalalala
o gustach się nie dyskutuje, a uroda to pojecie względne...

Gość emilia 25
Jestes zajebiscie pusta idiotka skoro tak twierdzisz ... Kazdy kiedys spodka osobe ktora go pokocha ,ciekawe panciu ja ty wygladasz ? zycze Ci tego zebys cie ktos ocenil tylko po wygladzie a nie po tym jaka jestes !!!a to bardzo boli ,wez sie zastanow co mowisz ,myslisz i piszesz...

Gość zenku
zapierdalaj na silownie bo sflaczeje ci nawet mozg.

twoje zdanie jest dla mnie jak wyrok fisiowna , teraz juz nie mam szans nawet u tych 99% ratujcie!;d

Gość gość
Kompletna bzdura, znam mase facetow mających 170cm 60kg z nieciekawym ryjem mających dziewczyny. No chyba ze zalecz ci na jakiejś modelce to wtedy nic dziwnego ze samemu wypadało by cos swoim wyglądem reprezentować choć tez nie jest to konieczne.