Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Flawia*

Kto chce zostać mama? Zapraszam dziewczyny ktore sie starają.

Polecane posty

Gość aga25_n
ja chcę:) staramy się od poprzedniego cyklu, teraz w niedzielę miałam dostać okres ale nie dostałam, temperaturka jest wysoka ale test robiony wczoraj wyszedł negatywny więc nie wiem czy się udało czy nie, troszkę mam cichą nadzieję że test wypadł źle a jeśli się nie udało to będziemy próbować dalej:)

Witaj aga :-D super ze sie dołącząsz mam prośbę zaczernij nick. Oki? A co do teściku to moze powtórz za kilka dni? Moze zrobiony za wcześnie?

niestety dziś jest 32 dzień cyklu temperatura spadła do 36,8 i chyba zaczyna się okres:( więc to jeszcze nie teraz niby to dopiero pierwsze nasze starania i wszystko przed nami ale jest mi okropnie przykro:(

witam dziewczyny.to moj 27 dc i pierwszy cykl staran.niestety juz mam bole w dolnej czesci brzuch i lada dzien czuje ze przyjdzie@.nie stosuje zadnych testow owulacyjnych ani nie mierze temperatury.polegam na wlasnych obserwacjach:)wiece jak bardzo sie modle za kazdym razem jak ide do lazienki.zeby tylko nie zobaczyc tego co bym nie chciala.buziaki dla was🌻

Maju to tak jak ja:) tylko że skoro jestem kilka dni po @ to nadzieja była, temp miałam 37,1 ale dziś spadła o 3 kreski no i zobaczyłam chyba krew, taka trochę brunatna i jest jej mało ale czasem tak się okres zaczynał dla nas to też był pierwszy cykl starań, kochaliśmy się chyba dokładnie w dzień owulacji przynajmniej tak objawy wskazywały ale jednak się nie udało:( niby nie powinnam się martwić bo wszystko przed nami ale czuję się okropnie, że straciłam to dziecko bo bardzo go pragnę:( czułam ze się nie udało, bo nie miałam żadnych objawów, czytałam o bólach piersi czy brzucha a u mnie nic z tego nie występowało, ale dopóki nie było @ nadzieja była a teraz już nie ma:(

agus nie martw sie damy rade.najwazniejsze to nie zadreczac sie tym i nie myslec caly czas chociaz wiem po sobie ze to bardzo trudne.mnie zostaly doslownie 4 dni.jezeli do tych 4 dni nie pojawi sie @ to bedzie testowanko.niestety dzisiaj juz jestem pewna na 80% ze jednak @ bedzie.bola mnie sutki, brzuszek i pipinka:)

tylko że to moga być objawy ciąży i objawy @ ja już nie będę robić żadnych testów, teraz zrobiłam i było mi przykro, okropnie to przeżyłam że była jedna kreska tylko:( staram się o tym nie myśleć ale jak widzę gdzieś maluszka to mnie tak serducho boli że łzy same do oczu napływają:( ale muszę wierzyć że wszystko będzie dobrze, choć marzyłam ze na swięta będzie nas troje...