Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J.K.

za kilka miesiecy wychodze za maz a mysle...

Polecane posty

Gość J.K.

coraz czesciej mysle o chlopaku z ktorym laczyla mnie hmm... przyjazn... kochanie... milosc... trudno to okreslic... a za 8 miesiecy mam slub... to chyba nienormalne... :( nie bylismy razem spotykalismy sie czasem na piwku na spacerach i tak po prostu... spedzalismy ze soba duzo czasu... On sie we mnie podkochiwal... mnie do Niego ciagnelo... zerwalismy kontakty bo nie zdecydowalismy sie byc razem a nie moglismy sie oprzec pokusie spedzana ze soba czasu... tak jakos wyszlo... po jakims czasie spotkalismy sie przypadkiem na miescie... porozmawialismy troche... widzialam jak na mnie patrzy tymi swoimi brazowymi oczami... ja unikalam kontaktu wzrokowego bo wiem ze nie moglabym sie oprzec patrzeniu sie na NIego... co chwile przychodzi mi do glowy... i przypominam sobie czas wspolnie spedzony... bylo tak milo... nie wiem co robic...

Gość listen to you heart

Gość sandra 11111
mysle, ze dobrze ze zastanawiasz sie przed slubem, po slubie to moze troche za pozno???? mysle ze chyba nie kochasz przyszlego meza, czy twoje malzenstwo przetrwa ??? watpie, ale zycze ci szczescia:)))

Gość englishgirl
a co cie laczy z twoim nazeczonym? jestes w nim zakochana?

Gość J.K.
kochm mojgo Narzeczonego :) jest naprawde cudowny i kochany! nest najwspnialszym mezczyzna z jakim bylam i moglabym byc! z TYM MOIM KOLEGOM niby nic takiego mnie nie laczylo... ale zawsze mial dla mnie czas zawsze bylo milo nie klocilismy sie itp... moze poprostu dlatego ze nie bylismy razem tylko.. nie wiem zauroczeni..? jedyne co Nas laczylo to cieple przytulenie... ale moj narzeczony tez mi to daje... kurcze juz mysli mi sie miszaja nie wiem co mam poczac... moze po prostu tesknie do spokojnych chwil z mojego zycia do tych milych jak byl Tamten... troche ostatnio zaniedbujemy sie z moim narzeczonym moze dlatego mysle o kims innym...

Gość Hanniee
e po prostu masz przed slubem taki okres ze z opcja spedzenia zycia z ta osoba zaczynasz rozpamietywac uczucia ktore stracilas albo ktorym nie dalas sie rozwinac. uwazam ze kochasz meza, ale czujesz tesknote za czyms czego wlasciwie nie bylo, a takie rzeczy czesto idealizujemy..

Gość J.K.
Hanniee... moze i faktyczni masz racje...

A dla mnie to sygnał, że powinnaś jeszcze zaczekać ze ślubem, bo być może twój przyszły mąż to nie ten jedyny... Ja w dniu swojego ślubu miałam wielkie wątpliwości i stałam w tej pięknej sukni przed lustrem pytając dziewczyny po jego drugiej stronie czy chce tego - odpowiedź była NIE - ale wtedy to zbagatelizowałam, zrzuciłam na karb tremy... a w tej właśnie chwili siedzę i piszę... pozew rozwodowy... Oczywiście nie twierdzę że u Ciebie też tak ma być... życzę szczęścia, gdziekolwiek i z kimkolwiek je znajdziesz... 🌻

Gość J.K.
wiem kazdy w zaleznosci od swoich doswiadczen zyciowych ma inne opinie na ten temat... mimo wszystko dziekuje za odpwiedzi... do slubu jeszcze troche czasu jest musze wszystko przemyslec i poukladac... i zdecydowac czego naprawde pragne

Gość znowu analfabetki

Czy kłócisz się czasem z narzeczonym, czy widział Cię w niefajnym stanie np. z dołkiem, nie w sosie itp.?

Gość aaaqqqwwwqqqaa
"O losie kobiety decyduje miłość na jaką się godzi."

Gość Miedzy nami nic nie było....
Między nami nic nie było! Żadnych zwierzeń, wyznań żadnych, Nic nas z sobą nie łączyło Prócz wiosennych marzeń zdradnych; Prócz tych woni, barw i blasków Unoszących się w przestrzeni, Prócz szumiących śpiewem lasków I tej świeżej łąk zieleni; Prócz tych kaskad i potoków Zraszających każdy parów, Prócz girlandy tęcz, obłoków, Prócz natury słodkich czarów; Prócz tych wspólnych, jasnych zdrojów, Z których serce zachwyt piło, Prócz pierwiosnków i powojów Między nami nic nie było! ADAM ASNYK

Gość tej tak
nie wychodź za mąż, faceci to świnie, lepiej być samotną :-o

Kolejny raz widzę to samo - kobieta myśli o innym to pełne wsparcie. Jakby pisała to kobieta, że jej chłopak tak robi - to po prostu by była jedna rada - zostawić. Nie ma to jak relatywność moralna:D

Gość Beata z Albatrosaxxxiiiiiiiiii
moim zdaniem nie jestes pewna swej milosci do narzeczonego,gdyby tak bylo nie myslalabys o tamtym..brak jakiegos elementu w tej ukladance,zastanow sie czy jednak chcesz tego slubu

Gość dop
aWedlug mnie zawsze bedzie mialo sie jakies tam obawy...ja uwazam,ze jezeli kochasz narzeczonego i jestes z nim szczesliwa to powinnas wyjsc za niego. Z tym kolega to tylko zauroczenie, ktore pewnie mineloby gdybys tylko z n im byla. Ale ja nie bylam pewna i sie rozstalam mimo,ze facet dawal mi wszytsko...po prostu nie bylo to dla mnie szczescie. Uwazam,ze musimy byc silne i odwazne...jezeli wiesz,ze bedzie Wam dobrze , bedziecie sie kochac szanowac, uzupelniac to powiedz tak, natomiast jezeli naprawde myslisz o kims innym i jestes szczerze niepewna-nie mow tak, bo bedziesz tego zalowac. autopsja

Gość to bardzo wygodne
ale nie pomyślałaś o człowieku z którym jesteś...... A ja myślę że kiedy się naprawdę kocha to nie ma się takich wątpliwości.... Przemyśl to zanim wypowiesz-oraz że Cię nie opuszczę aż do śmierci bo wiesz oni obaj też mają uczucia :(

moja rada zostaw swojego faceta nie nie rób obciachu co on takiego ci zrobił żeby go unieszczęśliwiać :P

Gość kinggaa
spotkaj sie z tamtym moze to rozwieje twoje watpliwosci bo jezeli tego nie zrobisz zawsze bedziesz o tym myslec

właśnie spotkaj sie z tamtym .. może Ci przejdzie a może on nie bedzie już nic czuł.? zobaczysz co będzie.

Gość lolek___
wydaje CI się że jest taki idealny bo się dobrze nie znacie zawsze na początku jest pięknie, ładnie, bez kłótni itp itd a w życiu jak to w życiu jak sinusoida raz super innym razem dołek