Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiewioreczka1234567890

Zazdrosnice-przeczytajcie.Moj maz o mnie dba!!!!

Polecane posty

Tak,tak po 5 latach malzenstwa on ciagle sie stara,przynosi mi czekoladki,zmywa czasami naczynia, niekiedy zostawiam go samego z dzieckiem, przywozi i odwozi, do i z pracy.Czasami nawet zmyje podloge!!!!!! Nie wiem gdzie sa wasi faceci,co robia, ale takiego jak moj nie znajdziecie i nigdy juz go miec nie bedziecie..Hhehehe..Jestem szczesciara!!!!

Gość kaviiiii
to gratuluje jak ma brata blizniaka to daj namiar ;)

\"on ciagle...\" \"zmywa czasami\" \"niekiedy zostawiam\" \"Czasami nawet \" to czasem czy ciągle :P \"przynosi mi czekoladki\" chce żebyś utyła i dostała próchnicy... to nie jest dbanie o kogoś. Problemy z krążeniem, cukrzyca... :O

Gość Zazdrośnica ..
Ok jeśli moje zazdroszczenie mogłoby Ci sprawić przyjemność to prosze bardzo. Specjalnie dla Ciebie mogę zdzielenieć z zazdrości.

bu...moj facet to gotuje, sprzata, zmywa, wszystko naprawi, masuje jak go poprosze (albo nawet bez proszenia), robi rano mi kawke i podaje do lozka. czy mam sie uwazac za szczesciare?

Gość pieknai szczupla
przeciez to normalne!!!! MOj mnie co 3 dzien do restauracji zabiera a w pozostale dni gotuje. I jeszcze co wieczor mi masaze funduje...a sex...ze 3 razy dzinnie.

Tak,moim zdaniem to jest dbanie! Zawsze sie mnie pyta gdy gdzies wychodzi,czy czegos chce ze sklepu, czy moze mi cos przyniesc. Kavaii ,jego brat to nierob i w ogole ciamajda.Nie polecam:) A przynoszac mi czekoladki przeciez on nie mysli zeby wyrz\adzic mi rkzywde w stylu prochnica,a poza tym sa pasty do zebow:) Cukrzyca,hmmm nie grozi mi,problemy z krazeniem tez bo reagularnie uprawiam gimnastyke. Jak czytam o problemach dziewczyn to plakac mi sie chce, ze maz je bije itd.To okropne. Ps.To ja jestem ta zla w zwiazku, to ja wszczynam awantury itd:P A on mnie tak dalej rozpieszcza:D

Moj maz spelnia wszystkie moje zachcianki, do tego lubi robic prezenty - niespodzianki. super gotuje. poniewaz oboje lubimy robic eksperymenty i probowac rozne rodzaje kuchni to ukochany juz nie raz stawal na glowie by dostac rozne oryginalne skladniki i przygotowac wspanialy oryginalny obiadek lub kolacje. Do tego jest pomocny w domu, opiekunczy, czuly no i sex z nim to po prostu raj:))) nigdy jeszcze nie czulam sie tak szczesliwa jak wlasnie z nim.

Tak,tak,oczywiscie,masaze itd.Moj moze nie robi masazy, ale robi za to inne rzeczy:) Na seks tez narzekac nie moge.

Widze ze nie jestem jedyna szczesciara przesiadujaca na kafe:) Pozdrawiam inne szczesliwe posiadaczki dobrych mezow!!!

to po cholere siedzisz na kafe a nie ze swoim idealnym facetem marz dalej :P

Wlasnie mialam powiedziec ,Dobranoc. Ide sie przytulic by jutro, z zapasem energii zaczac nowy dzien! Gnomie,on siedzi obok,oglada film o trzesieniu ziemi na DVD. Dobranoc,dobranoc.Zycze wszystkim milej nocy a jutro udanego dnia!

Gość rambo8888
odwozi dziecko do szkoly idzie do pracy potem na dzi*w*ki potem odbiera dziecko ze szkoly przyjezdza ogladą film bo jest zmeczony daje ci czekoladki i idzie spac :D a ty siedzisz na forum i próbujesz kogos wyrwac na sex :D

Nie ma czasu na dziw-ki. Zazdroscisz?? Chyba tak skoro takie rzeczy piszesz:-/

a sexu mi nie brakuje,bo gdzie ja pisze cokolwiek ze szukam kogos do lozka??Dziwne myslenie

Gość rambo8888
czas dla dziwki to jedyne 5 min min na spust po lodzie, zanim dojedzie na miejsce spusci sie i wyjdzie mija raptem 20 minut :D

Gość rambo8888
sexu Ci nie brakuje to co robilas tu wczoraj o pólnocy gdy Twoj mąż ogladal tv, zamiast bzykac sie, a dzis znów siedzisz pozno na necie?

A moze drogi rambo, bylam juz po sexiku i sie relaksowalam na necie?Hmmm???? Zreszta tlumaczyc sie nie musze

Gość ani Ty ani ona
A potem każdy się budzi...

Gość rambo8888
wiec nie ma czego zazdroscic ja z moja po sexie nie siedzimy na necie ani nie ogladamy tv tylko przytulamy sie do siebie i zasypiamy

Gość klarisa90
rambo :D

Gość bonanza2
wiewioreczka moj robi dla mnie o wiele, wiecej, ale sie nie chwale, bo chwala sie niedowartosciowane:)osobki

Gość klarisa90
wieje nudą ona na necie on ogląda tv :)

a mój ma talent do sexu oralnego i to mi w zupełności wystarczy:Dnie musi myć naczyń...

I... kiedys przestanie ci to wystarczac ze dobrze robi minetke... A moj nadal ejst pracowity:) Jezdzimy na zakupy swiateczne i nosi mi siatki:P

Gość rambo8888
i znowu siedzisz kobieto o 1 w nocy na necie i sie nudzisz !!! nie zasypiacie po sexie razem tuląc sie czule ???

Gość +ivinka+
bozesz ty moj a czym tu sie chwalic. To, ze ci siatki nosi to zadna laska tylko jego zasrany obowiazek. Tak samo zmycie naczyn czy umycie podlogi. Moj facet robi to regularnie i sie nie chwale bo dla mnie to rzecz oczywista. Nie wyobrazam sobie byc z leniem wokol ktorego maialabym skakac. Oj biedna, mala, niedowartosciowana wiewioreczka :D

Gość dawno nie czytałam
równie głupiego topiku.