Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiewioreczka1234567890

Zazdrosnice-przeczytajcie.Moj maz o mnie dba!!!!

Polecane posty

Gość Wydmucha
Wogóle Ci nie zazdroszczę przyjdź jak będziesz obchodzić 20-lecie swego małżeństwa w tedy Ci będę zazdrościć jeśli nadal będzie taki jak teraz. 5 lat małżeństwa to maleńki staż. Wogóle mnie to nie dziwi, że na razie jest ok. Pogadamy za parę lat...

Gość bzyczek........
ja tez musze być szczesciarą , bo moj to dopiero o mnie dba , a mianowicie ; po 17 latach , !? codziennie sie bzykamy , wiecie jaki to wyczyn ! ha, a jakie bzykanko takie śniadanko!

JA zawsze tak pozno siedze,nie lubie dlugo spac. Wesolych swiat zycze wszystkim! Bzyczek a Tobie gratuluje!Mam nadzieje ze i nam sie uda byc zgodnym malzenstwem do konca:)

Gość kluska serowa
nie wiem czego mamy ci zazdroscic. wielu mezow dba o swoje zony. dla mnie to co piszesz to jest cos normalnego a nie jakis fenomen gratuluje dobrego meza. zastanawiam sie tylko po co to cale wychwalanie i przechwalanie? :O

Gość byłam po czarnym nickiem
marna prowokacja autorko ja akurat mam jeszcze lepszego faceta to co niby twój robi to i tak nie jest coś nadzwyczajnego

Ale to nie chodzi o wychwalanie,ale o to ze po 5 latach wciaz jest taki sam jak przed slubem. A zazdrosnice to niektore moje kolezanki,bo mowia ze to nienormalne ze facet zawsze taki mily,ugodowy itd.:) Wesolych swiat wszystkim! I nowego,lepszego roku 2008

Gość Kochana ...........
nie przesadzaj z tym szczęściem. MM ciągle myje naczynia od 35 lat :), przepraszam właśnie kupiliśmy sobie zmywarkę bo stwierdziłam, że "ta 35-letnia się zuzyła" i pora na nową :-D Poza tym jestesmy małżeństwem partnerskim od zawsze Zawsze pracowaliśmy i obowiązki domowe wykonujemy wspólnie np. ja gotuje i robię zakupy, mąż zajmuje się sprzątaniem mieszkania ... Powiem tobie, że nie ma czego tobie zazdrościć ..., a poza tym każdy ma to na co zasługuje, pozdrawiam i zyczę szczęścia :-D