Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kataharisss

znowu nie wyszło

Polecane posty

Gość kataharisss

Myślałam, że tym razem się udało. Piersi bolały mnie inaczej niż zawsze przed okresem, dużo mocniej i dużo dłużej a do tego się powiększyły. Okres mam mieć między 13 a 15 grudnia, czyli prawie już.Wczoraj zrobiłam test, co prawda nie z porannego moczu. Juz nie mogłam wytrzymać. Wyszła jedna kreska, ale jak się dokładnie przyjrzałam, to wydawało mi się że pojawił się cień drugiej. Dziś rano zrobiła znowu test. Sytuacja taka sama jak z wczoraj. Mąż twierdzi, że nic nie widzi, a ja chyba już bardziej wyobraźnią znowu widziałam drugą upragnioną kreskę, a raczej jaiś cień, który powinien się znajdować w miejscudrugiej kreski. A teraz boli mnie brzuch tak jak zwykle przed okresem i zauważyłam jakieś delikatne plamienie. I znowu moje nadzieje wzięły w łeb. Teraz już tylko czekam na okres. Czemu znowu nam nie wyszło :(

ja tez tak czekalam, nawet test z rannego siku w 29 dniu cyklu zrobilam czyli dzien po spodziewanej @ i co? NEGATYW! a jednak jestem w ciązy ;) po prostu test byl robiony za wczesnie, tyle.

Gość kataharisss
Gratuluję:) Mam nadzieję, że ja też kiedyś będę się cieszyła Wszystkiego dobrego dla Ciebie i Maleństwa:)

nie gratuluj ;) po prostu poczekaj, ja tez stracilam wiare ze zaszlam, kupilm podpaski, czekalam na @ a tu kinder niespodzianka ;) bede glosila wszem i wobec zeby nie wierzyc testom robionym wczesniej niz kilka dni po terminie @

Gość kataharisss
cały czas mam taką nadzieję, zobaczymy, ale wszystko wskazuje na to, że @ jednak nadejdzie

Gość a po co robiłaś już test
???? przecież test należy zrobin NAJWCZEŚNIEJ w dniu spodziewanej misiączki więc nie marudź tylko poczekaj do tego dnia, a jeśli nieregularnie miesiaczkujesz to poczekaj do terminu najdłuższego z cykli i dopiero wtedy rób test

Gość kataharisss
na pewno masz rację, ale ja juz nie mogłam wytrzymać

Gość no tak ale teraz jęczysz
:O bądź rozsądna i poczekaj, bo jeszcze niczego nie możesz powiedzieć z cała pewnością, a już zakładasz topik, że znowu się nie udało, to bez sensu wytrzymaj i lepiej załóż top, że JEST, UDAŁO SIĘ! :)

Gość kataharisss
chyba jednak sensowny ten topic, bo własnie dostałam @ Jak zwykle nicz tego

Gość no widzisz
nie szkoda ci kasy na te testy, które i tak nie wykażą ciąży jeśli jesteś przed @?

Gość kataharisss
no jakoś w tej chwili nie myśle o kasie którą wydałam na testy

Gość ok rób jak chcesz
ale mogłabyś tę kasę przeznaczyć na przykład na schronisko dla bezdomnych zwierząt albo dla dzieci domu dziecka, a nie tak ją marnotrawić:O może pomyśl o tym?:)

Gość to ze
dostałaś @ nie koniecznie jest oznaką, że się nie udało. Moja przyjaciółka tez tak myślął bo miała @ a jednak okazało się, że była w ciąży

Gość kataharisss
chciałabym tak myśleć ale boje się robić sobie kolejną nadzieję