Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce wierzyc w siebie

jak uwierzyc w to???

Polecane posty

czytal ktow z was potege podswiadomosci? moglby mi strescic lub powiedziec jak uwierzyc w siebie? mam egzamin an prawo jazdy i strasznie sie boje a jak wmowie sobie ze bedzie dobrze to mzoe akurat pomaga

odpowie ktos?

Gość do psychiatry
ja oblałam za 1 razem bo wmawiałam sobie,ze sie stresuje,ze nie zdam ze to sie zle skonczy i tak tez bylo,a teraz jesem pewna ze zdam za 2 :) Tobie zycze powodzenia i nie stresuj sie,to nie pomaga.. i patrz na znaki!

tez oblalam za pierwszym razem tak abrdzo sie balam jak nigdy w zyciu, dlatego chce wreszcie zdac zeby miec to za soba, zaczynam wierzyc ze zdam dlatego chce jakos jeszcze bardziej uwierzyc, jak pomysle o egzaminie to sciska mi zoaladek, jest mi slabo, chce mi siewymiotowac, jak widze samochod egzaminacyjny to jedt jeszcze gorzej

Ja mialam tak na studiach, że za każdym razem jak nie chciało mi się uczyć do kolokwium, to wmawiałam sobie że \'będzie dobrze\'. I za każdym razem okazywało się, że albo wykładowca zachorował lub nie przyszedł, albo zapomniał skserować testów, itp, itd różniaste sytuacje. W końcu doszło do tego, że znajomi konsultowali się ze mną i pytali, czy uważam, że kolo będzie, czy nie. Na wiele, wiele przypadków, tylko ze 3 razy miałam pecha i się nie sprawdziło.