Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlody 20 latek

prawdziwa kobieta

Polecane posty

ale dla takiego 20 latka to bym przyjechala do wawy a dla Ciebie hmmm jesli tez masz 20 lat :D

Gość MjurieI
i dodam, że nic we mnie kurweskiego nie ma ;)

ej 20 latku ja tu na serio pisze, tylko Ty sie wymigujesz. napisz cos o sobie i wogole. w kazdym razie wiem ze nie masz panny teraz.

Mjuriel ktora sie za mnie podszywa, przestan to robic, znajdz sobie inny nikc, prosze, i nie ma we mnie nic kurewskiego, zarty zartami,

A ja nie mam doswiadczenia :) za to potrafie sluchac i jestem dobrym obserwatorem i nie samolubem. Wysoki 199 cm 80kg szatyn zielone oczy.

jejku juz sie zakochalam, uwielbiam wysokich facetow, doswiadczenie nabedziesz, sie tym nie przejmuj, dziewczyny lubia takich facetow, tzn ja lubie:) a jesli umiesz sluchac to masz ogromnego plusa ok to napisz gdzie mieszkasz

Zakochalas ? hmm tak sie nie da :) tutaj pisac nie bede na maila moge albo na gg mlody20latek_80@o2.pl przeslij nr gg to porozmawiamy

owszem ale pod innym nickiem, lubie to forum, moge sie odstresowac, rozluznic, no i jak mi sie nudiz w prayc jak teraz po prostu zabic czas do tej 15:30 ;)

kotku wyslales ta odpowiedz na mojego maila?? bo nadal nic i nic i nic a tak czekam...

A jakis ulubiony ? u mnie to jest mango ale nie kupione ... tylko wlasnorecznie zerwne ;/ niestety pewnie duzo czasu uplynie zanim znowu takiego sprobuje.

mango też lubie, i pomarancze i banany :) ginekologu oczywicie ze udzielam ale musisz miec 20 lat ;p

no coz 21 to prawie jak 20 :) ale Ty chyba wprawe masz skoro jestes ginekologiem i to delikatnym od tego haha

no wiesz, kazda kobieta jest troszke nie zdecydowana:) na tym polega piekno ginekologu hmmm a gdzie masz swoj gabinecik?