Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

janusz41

dziś będę się kochał

Polecane posty

Och Janusz przypominam sobie, że już groziłeś tutaj takim zajściem i nawet miałeś nam zdać relacje, jak było. A tu nic. :( A może to już następna, lub któraś z rzędu ? ;)

Gość ulalala.....
to sie narobilo. naprawde to nie wierze, ze tak bedzie. ale coz, niektorzy lubia fantazjowac.:D

Gość ulalala.....
nie? no co ty, to prawda byc nie moze.skumkaliscie sie z jednego miasta? spokojnie bo zazdrosc przezemnie przemawia. jak wam zazdroszcze.wirualnie:P

Gość ulalala.....
dawaj maila, tez sie chce umowic;)

Gość ulalala.....
nim dojedzie to jej sie odechce....w kazdym razie oby tak bylo:P nie noge zdzierzyc, kiedy inni sa szczesliwi:D odechce jej sie, odechce.250km, to jakies 3.5h jazdy autem a pogoda paskudna...pociagiem dluzej. i istnieje obawa, ze po drodze cos moze zaliczyc jak taka napalona:)

Gość blelelle
janusz 41 jestes stary blee

No ogłasza. Musi to wykrzyczeć. Chodził 2 lata i wychodził w końcu. :) Szkoda, że Ona już jedzie do Ciebie. Napisałabym do Niej, że z takim obsmarkańcem, który się chwali na forum, to nie warto się bzykać.

pisze to po to żeby Wam udowodnic, że mozna, a wy tak piszecie bo zazdrościcie i tyle, ale ja mam gdzies to co piszecie ;-)

Czego zazdrościmy niby? Że dwa lata chodzisz po forum i żebrzesz o seks? Inni w tym czasie, nie chwaląc się wszem i wobec na forum, przelecieli pół kafeterii.

Gość claudia karvan
Ja tam, bym chętnie MUSZTARDĘ przelaciała. ;) Najlepiej Boeingiem 747.

ale czy nie możecie mu poprostu trochę przyjemności życzyć, a nie z nieznanych mi pobudek go potępiać. Taki już ten świat dziwny jest i się go nie zmieni. Napewno nie jakimś pseudozazdrosnym biadoleniem. Jedyne co można na minus zapisać, to to że trąbi w koło, jaki on to ogier nie jest i że to kobitka z forum itd. itp. można to dla siebie zachować i w spokoju ducha zająć się właściwym tematem. Jak ją wezmę zaraz na początku ;)

o tym to napiszę jutro, chodziło mi tylko o to aby co poniektórym na tym forum udowodnic, ze na tym forum mozna poznać kogoś kto zgodzi sie na seks. Teraz juz zmykam. Jutro napiszę jak bylo. Pozdrawiam wszystkich :P

żono, bo życie jest zbyt krótkie, aby je opisywać na forum. Najlepiej przechodzić od razu do konkretów. A powody, to tak jak u ruskich, zawsze się znajdą ;) Mało jest przyjemniejszych rzeczy niż te, o których tu piszemy :D