Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka_alka

Jaka jest Wasza tożsamosc...kim jestes? za kogo sie uwazasz ,......

Polecane posty

Gość studentka_alka

co wyplynelo na zmiane tozsamosci czy od urodzenia do teraz jest taka sama?? prosze o wypowiedzenie sie na ten temat .Z gory bardzo dziekuje

Gość mniemanie
o sobie mam bardzo wysokie

Gość a jaaaaaa
ŻYCIE Ludzie których spotkałam .. sytuację w życiu często jakieś doświadczenie życiowe zmienia człowieka ... jego nastawienie przktycznie do wszystkiego ... nagle uświadamiasz sobie że nie jesteś już tą samą osobą np. wcześniej ufałaś a teraz nie ufasz nawet samej sobie itd

Gość studentka_alka
dziekuje" a jaaaaaa " za odp czekam na inne potrzebne mi to jest wiec bardzo prosze i zgory dziekuje:)!!!!

Gość
Jestem księżniczką i czuję się księżniczką.

Kim jestem? Myślę że nie mozna do końca poznać innej osoby, dlatego nikt nie pozna do końca mnie... może nawet ja sama siebie nie znam, bo znać siebie to np. wiedziec jak bym sie zachowala w jakiejs sytuacji, a ja nie zawsze wiem... Za kogo się uważam? Za kogoś wyjątkowego, nie lepszego, ale innego. Myślę, że każdy czuje ze ma w sobie coś czego nie ma nikt inny, nawet jeśli nie umie powiedzieć, co to jest. Zmiana? Raczej niewielka, zawsze myslalam w ten sposob, bo zawsze spotykalam ludzi ktorzy wlasnie indywidualność pochwalali. Jeśli już, to odkrycie, że wartości nie można przyjąć z zewnątrz i sobie wmówić, bo te wmówione prędzej czy później upadają. A kiedy upadają, wracamy do swojej prawdziwej tożsamości.

Gość graczka rpg
Chwilowo jestem 50-letnim druidem z ciemną przeszłością. :D

Gość Hubert Turbański
za mało zarabiam, przegrałem życie....

Gość nie mam jej

hej graczka :) w jakim systemie jestes druidem? ja jestem aktualnie trzystuletnia wampirzyca z amnezja, a moja postac alternatywna to kotolaczka :) pozdrawiam wszystkich erpegowcow:)