Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę zyć po Amerykańsku

Wyjadę do USA na czarno i zostanę na stałe

Polecane posty

Gość gość
Nie bedzie tak jak w UE. Przyjedziesz na 3 miesiace do USA i powrot do PL. -- W UE jest tak samo, pobyt do 3 miesiecy, dluzszy trzeba zglaszac .

Gość gość
Dla zasady bym do US nie nie pojechala! Nasze starsze pokolenia pomagalay budowac ten kraj I co a on od lat nie chca dac wiz. Kazdy juz moze tam pojechac tylko nie my, wielcy przyjaciele! w doopie ich mam I pewnie z wzajemnoscia ale ciagle tylko obiecuja I obiecuja a Polski rzad caluje jankesow po tylkach, nie spieprzaja

Gość gość
Jak zwykle Polaczki nic tylko pretensje do calego swiata. Wszedzie chcecie byc powazani, szanowani, wszedzie chcecie byc wazni. Tymczasem swiat ma was w doopie. Moze zastanowcie sie jaki jest prawdziwy powod tego, ze wciaz potrzebujemy wizy do USA? No? Dalej nie wiecie? :o

Gość gość
Siebie nazywaj "Polaczkiem" bucu a ja uwazam ze POLACY maja duzo do zaoferowania co nie raz udowodnili.

Gość gość
Jakby mieli duzo do zaoferowania to juz dawno dostaliby wize. Jeszcze kretynko nie dowiedzialas sie z jakiej przyczyny tej wizy nie mamy?

Gość gość
ja bym do usa nie pojechala zyc, a juz na pewno nie na czarno. Mieszkalam tam przez 7 m-cy i mi sie nie podobalo, a tez myslalam, ze bedzie fajnie.

Gość gość
ciekawe czy nadal tak ci sie bedzie tam podobalo gdy zachorujesz albo zlamiesz sobie noge i nie bedzie cie stac na lekarza