Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie ...

jak byc znowu atrakcyjna dla niego?

Polecane posty

Gość zastanawiam sie ...

jest kiepsko. no moze nie az tak kiepsko. waze 80 kilo, mam 170 cm wzrostu, jestem gruba i postanowilam schudnac. dieta i cwiczenia bo nie ma innej drogi. wiec o zadne diety nie pytam. moje pytanie brzmi - co zrobic, zeby zawsze byc dla faceta atrakcyjna w zwiazku. oprocz wygladu. jestesmy razem juz trzy lata, nie utylam, nie schudlam wiec to nie od wygladu zalezy. po prostu wydaje mi sie, ze ja trace zainteresowanie facetem a on mna. mieszkamy razem, widzielismy sie w roznych sytuacjach ... i tak sobie rozmyslam co tu zmienic w naszym zyciu zeby bylo ciekawiej. nie nudzimy sie, zeby byla jasnosc. chodzimy na koncerty, do kina, rozrywek nam nie brakuje. tu chodzi o cos innego ale nie umiem tego nazwac.

Gość chyba chodzi
o dziwkarski styl bycia ...no nie wiem

Gość każda się znudzi
nawet najładniejsza, chcesz się znowu podobać poszukaj sobie kochanka na swojego faceta nie masz co liczyć

Gość ja lubieee
spraw zeby byl zazdrosny! zeby cie znowu zdobywal. moja matka ma romans z innym facetem dlatego, ze ojciec od kilku lat nawet jej nie przytula, nie caluje, nic po prostu jakby nie byla dla niego kobietą, w koncu ebdziesz miala dosc......

Gość zastanawiam sie ...
nie nie nie, to nie o to chodzi. ja chce byc zawsze atrakcyjna dla faceta. wiem, ze z taka waga to jednak ciezko dobrac sbie seksy ciuszki a w koronkowych fatalaszkach wygladam raczej smiesznie a jak tu sie wylewa, tam sie wylewa. same rozumiecie. to nie o to chodzi, ze ja sie znudzilam czy on mi, ale robimy sie jak stare dobre malzenstwo. nawet seksu sie nie chce codziennie uprawiac ...

Gość a dzis moze tak
pociesze cie ,ja mieszkam z chlopakiem 2 lata i mimo ze nawet slubu nie mamy to zyjemy jak stare malzenstwo ,kicha normalnie :(

Gość zastanawiam sie ...
Jak tak czytam to forum to myślę sobie, że może przyciągnę go ajkimis perwersjami. Jakiś piss czy scat ? Jak myślicie dziewczynki ? Pewnie kazdy facet lubi cos oryginalnego

Gość dzieweczyno
rób co chcesz. Jak ma Cię rzucić to i tak Cię rzuci. Nie ma sensu szukać dla niego rozrywek. Całe zycie będziesz dostarczała mu zabawek?