Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka090

czy krwawienia podczas brania tabsow-to normalne? pelne zabezpieczenie??

Polecane posty

Gość Anka090

czy krwawienie podczas brania tabletek (6 opakowanie) to cos niepokojacego..?? ..czy nadal jestem w pelni zabezpieczona?

Gość 6 opakowanie
to juz troche długo trwaja krawienia, ale masz je przez te 6 miesiecy na okrągło czy teraz zaczely sie pojawiac? jak czesto to moze powinnac tabletki zmienic? Ale tak! jestes zabezpieczona!

Gość star99
zabezpieczona jestes,ale to krwawienie radze skonsultowac z lekarzem,moze trzeba zmienic tabletki

Gość Anka090
krwawienia sie zaczely przy 6 listku... -dodam jeszcze ze przed przerwa przed tym opakowaniem nie zrobilam przerwy! -czy to moga byc ciagnace sie jeszcze od tamtego czasu skutki uboczne?

Gość 6 opakowanie
tak, mysle ze jesli nie zrobilas przerwy i wczesniej nie mialas zadnych plamien, jest to mozliwe ze to dlatego teraz krwawisz, ale pownni Ci minac za niedługo.

Gość Anka090
hmm.. wlasnie o to chodzi ze zanim nie zrobilam tez pzerwy bylam suhutka i czysciutka.. od kiedy zrobilam ta przerwe mam te plamienia (mialam podczas brania tych 2 opakowan na raz i po przerwie w nastepnym listku tez) niepokoje sie bo juz 20 dni plamie po przerwie, dzisiaj biore ostatnia tabletke i przerwa.... boje sie zatem czy antyykoncepcja dziala bez zarzutu ;(

Gość Anka090
... teraz po przerwie ktora robie od jutra mam sie zglosic do lekarza na badania.. ale chcialam bym wiedziec teraz co jest nie tak...

Gość Anka090
. . . ? ?? ?? ?? ? ?? ? ? ?? ?? ?? ? ?? ? ? :(