Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomidorski

najlepsze dziewczyny są po średniej szkole

Polecane posty

Gość Pomidorski

nie za głupie i nie za mądre, w sam raz na seks i założenia rodziny.

Gość Pomidorski
każdy pracodawca to powie, że do konkretnej roboty trzea dobtać osobę o odpowiedniej inteligencji. Jeśli jest niedostatecznie inteligentna to nie poradzi sobie, jeśłi jest zbyt inteligentna to się znudzi i będzie zaniedbywać obowiązki. W partnerstwie, w małżeństwie jest tak samo ! Oczywiście wykształcenie nie do końca świadczy o inteligencji ale do pewnego stopnia tak ...

Gość toleciakk
ja szukam lasek wśród młodych ekspedientek bo są bardzo kobiece i seksy

a poprosze o wyjasnienie jakie są te po studiach albo po zawodówce a najlepiej jeszcze jakie sa te co tylko podstawowke maja w garsci ha ha

Gość lutek z.
fryzjerki są cooooool

Gość 25 latek z Gdańska
powiem ci że mam dziewczynę która chodzi teraz do 2 klasy LO i mam z nią trzy światy bo co chwila po szkole prosi żebym jej masował stopy bo ją niby bolą od chodzenia :o szkoda że jak mam ochotę na seks to mówi że jest juz zmęczona :/ ostatnio kochaliśmy sie przed tym jak wyszła do szkoły i sie sprawdziło :)

Gość to jest LO
wędrownicze ?!?! :D

Gość carlos miętos
Coś mi się wydaję że Pomidorski skończył 40 i ma doła bo żony nie ma. I jak wszyscy w po średniej sie chajtali on śmigał na dicho a teraz sie ocknął. :)

Gość Pomidorski
życiową głupotę kobiet wykształconych poznać po tym, że mierzą człowieka po tym jakie wykształcenie zdobył i jaką karierę zrobił. A w życiu liczy się coś zupełnie innego - czy ktoś jest dobrym, oddanym, kochającym i zgodnym twarzyszem życia.

Gość toleciakk
spokojnie, kodeks jest tak ustawiony, że laska najpierw może się seksić, a dopiero później pracować.

Gość olajkisz22
młoda licealistka to sam miód

Pomidorskiego pusciła kantem jakaś wykształcona kobieta, bo nie ma studiów i nie zrobił kariery więc teraz wylewa żale na forum:) a prawda jest taka że obie strony w związku powinny mięć podobne wykształcenie.

Gość Johny von Devill
Pomidorski...nie zgadzam się, wykształcona kobieta jest bardziej zmysłowa , mam z nią o czym pogadać nawet jak się kochamy:P...a nie tylko ochy i achy...jest świadoma ..wie czego chce, ma opinię na otaczający świat, inspiruje do działania,.......etc....a po średniej szkole to nawet dobrego seksu nie ma:(bo sama nie wie co ją kręci..i tylko płacze że nie chce dziecka jeszcze....i takie inne , nuda i tyle...