Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama-i-ja

jaki fotelik samochodowy powyżej 9 kg?

Polecane posty

Witam:) powoli mój synek zaczyna wyrastać ze swojego pierwszego fotelika samochodowego i zastanawiam sie jaki kupić kolejny. Pierwszy nie był najlepszym wyborem. Na co zwracać uwagę ? Jakie polecacie?

ja mam taki ktory jest od 9 do 36 kilogramow, najpierw normalne siedzonko a potem zdejmuje sie oparcie i jest tylko podwyzszenie pod pupe :) musi byc wygodne i tyle ;P

Gość aparat
Fotelik dla tak małego dziecka musi miec swoje pasy i najlepiej gdybys mogła lekko połozyc oparcie do spania.

Mama-i-ja nie piszesz ile ma dziecko, na linijce z fotosika widzę, że 4 m-ce, takie dziecko nie może jeździć jeszce przodem do kierunku jazdy, skoro dziecko wyrosło z nosidła musisz kupić fotelik 0-18 takie który mozna montować zarówno przodem jak i tyłem do kierunku jazdy. Dopóki nie będzie mały pewnie siedział, będziesz muaiała go montować tyłem, potem już przodem, chociaz nie warto z tym się śpieszyc. A jaki fotelik? taki który dobrze wypada w testach zderzeniowych, bo po to kupujemy te foteliki aby dzieci były bezpieczne. Ogrom informacji masz na stronie: www.fotelik.info