Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grazkaa

CO OZNACZA GDY SNI SIE WYPADAJACY ZAB, DUZO KSIEZY-PROSZE O INTERPRETACJE...

Polecane posty

Gość Grazkaa

Dzis snilo mi sie, ze zaczepilam zab o zeba i zaczal sie wykrecac i wypadac, nie umialam otworzyc buzi... potem snilo mi sie ,ze bylam wysoko na plocie, wial wiatr i widzialam z gory duuuzo mlodych ksiezy ubranych na czarno, /rozesmianych, jakby wracali ze swiecen/ pytam sie co moze oznaczac ten sen, bo tlumaczenie pojedynczych slow- wychodza jakies pokrecone rzeczy... czy ktos moze zintepretowac? Bede wdzieczna...

Gość chyba nic dobrego
wupadający lub psujące się zęby=ciężka chroba lub śmierć w rodzinie. to samo jak się śnią buty. jeśli chodzi o księży - tego nie wiem

Gość Katarynna
Sen o księdzu to zła wróżba- na ogół ostrzega, że przysporzysz zmartwień swoim najbliższym. Gdy we śnie spowiadasz sie księdzu oznacza to smutek i upokorzenie. Pzdr

Gość Grazkaa
JA WIDZIALAM tych ksiezy z gory jak szli, oni mnie nie.. bylam na tym plocie, trzymalam sie kurczowo, wial wiatr...balam sie ze spadne...

Gość Grazkaa
dontyouknow3 no ja mam podobnie-sen o zebach=smierc... jakos tak dziwnie sie czuje, zimno mi caly czas... mam 6 swetrow na sobie.. nie wiem...

aha, masz zepsute zęby, boisz się iść do dentysty, wierzysz w zabobony i tego powodu masz wyrzuty sumienia i myślisz o spowiedzi

Postaraj się nie mysleć już o tym-to może być przypadek-może poprostu mniej lub bardziej świadomie zwróciłaś uwagę na ulicy czy w tv na coś podobnego i dlatego takie coś Ci się przyśniło-też tak mam często-że widziałam coś-nawet banalnego np. paczkę papierosów a potem w nocy mi się ona śni

Gość Grazkaa
mam nadzieje, ze to tylko wina ze widzialam < cos i potem to zapamietalam .

Gość Grazkaa
podnosze. i prosze o dalsze rozwiazanie...

Gość Grazkaa.
a pochod ksiezy??

Gość ksiadz to chyba nie na dobree

całe życie śnią mi sie pociągi w koszmarach , np jedzie pociąg ja stoje na torach, nie moge siew ruszyć, zaraz mnie przejedzie, jade pociągiem, spie, budze sie a zaraz moja stacja a ja nie umiem sie spakowac, tyle mam klamorów po calym przedziale ze nie zdąże wysiąść nie wiem na stacji który pociag to mój nie wiem do którego wsiadac wszystkie już odjeżdzaja, nie wiem co mam robic wszystko jest to związane z przeżyciem z dzieciństwa, wiecie ile kiedyś ludzi podróżowalo i nie bylo az tak wszystko dopilnowane pod względem bezpieczeństwa, otóż jechalam z moja mama, wsadzila mnie do przedzialu i sama jeszcze nie wsiadla , podawala bagaże nasze jakiemuś facetowi (znajomy?- nie pamietam) przez okno i sama ledwie zdążyla wsiąść, pociąg juz zaczynal ruszac wciągneli ja. bardzo sie wystraszylam. wiem ze teraz to nie do pomyślenia, ale przypomnijcie sobie lata 80 co sie dzialo na stacjach PKP, ile ludzi podróżowało ktoś potrafi zinterpretowac moje sny ? czy to przeżycie z dzieciństwa taki wpływ ma na moje sny ?

Gość Olinkaa-24
ksiadz to chyba na dobre, bo to przeciez wyslannik boga

Gość a co jak sie sni ze zjezdzam
autem z gorki i nie umiem zatrzymac, bo nigdy auetm nie jechalam ???????

Gość Grazkaa.
dzis mialam sen o moim dziadku, ktory jest wiekowy, mieszka na 2 krancu polski...ale wczorajszy sen nadal mnie zastanawia.-..:(

Gość w gore hejj

pewnie to znaczy ,że jutro umrzesz!!::D Mi sie dziś śniła mysz....ciekawe co to znaczy:D:D

Gość GRazka.
wiem ,ze mozna do tego podchodzic z poczuciem humoru, ale jednak fajnie by bylo ,gdyby ktos zechcial o glebsza interpretacje:)

Gdyby wypadający ząb był ostrzeżeniem przed śmiercią lub ciężką chorobą to już dawno miałabym ostry pomór w rodzinie ;) Spróbuj nie myśleć przez chwilę o tych wszystkich wróżbach i w miarę spontanicznie odpowiedz sobie z czym Ci się kojarzy hasło \"ząb\"...

Gość XMAS
zeby smierc myszy - kradziez czesto sie sprawdzaale ne zawsze - to tak na pocieszenie ;)

zarunia: Napiszę Ci jak ja bym to zinterpretowała tak na sucho, ale najlepiej jest jak osoba śniąca podpowiada jakie ma skojarzenia z poszczególnymi hasłami. Moim zdaniem te pociągi i tory to po prostu drogi życia, decyzje. Nie wiesz na co się zdecydować, boisz się że Ci coś umknie, czujesz się zagubiona i przytłoczona. Boisz się tez że możesz coś stracić podejmując taką a nie inna decyzję.

Ja mam bardzo często sen o wypadających zębach, to mój najgorszy koszmar...Zawsze się budzę przerażona, z wrażeniem, jakby mi się zęby naprawdę ruszały... Ale jak do tej pory jeszcze nikt po tym śnie nie umarł ani nie zachorował jakoś strasznie. Sen o wypadających zębach oznacza słabienie organizmu, może być i fizyczne i psychiczne.