Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca na rozdrożu

Znalazłam TO czego szukałam?

Polecane posty

Zobaczyłam go po raz pierwszy od roku a miałam wrażenie jakbyśmy widzieli sie wczoraj, jakby czas nie istniał...Pocałunki były takie oczywiste, naturalne jakby tak po prostu miało być, było zawsze...Dłoń doskonale pasująca do dłoni, usta do ust...skóra, zapach, smak-to ten właściwy, ten jedyny. Słowa, były ale nie musiało ich być...myśmy wiedzieli, nasze ciała wiedziały. Tak naprawdę chodziło o czułość, jedność..seks był niekonieczny... Kierowało nami tylko pożądanie? Nie, wiem jak to jest z namiętnością... Co to było?

Gość vvvvv
To było wykorzystanie przez faceta naiwności kobiety i zaciągnięcie jej do łóżka prawie bez żadnego wysiłku.

To nie jest obcy facet, znamy się i nie jestem naiwna ofiarą zaciągniętą do łóżka.

Zobaczyłam go pierwszy raz od roku ale wcześniej sie spotykaliśmy.

Tego nikt Ci nie powie..... i sama wiedzieć nie będziesz. Może po kilkunastu wspólnie spędzonych latach..... może...

Gość BBBBBBBBBBBBB
wspomnienia Ci wróciły, Twoje ciało i zmysły pamiętają tego faceta. To sentyment, gość działa na Ciebie:P

może macie rację- to ja tak odczuwałam, bo pewnie podświadomie chciałam...dla niego mogło to nic nie znaczyć... Ale jedna osoba tak coś odczuwa i imaginuje sobie, że ta druga w tym momencie też tak musi czuć...dziwnie ten świat ułożony...