Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

IceTeaLemon

prosze o interpretacje...

Polecane posty

jak byscie zinterpretowali te slowa.... Utrzymuję się na Twojej linie Dzięki niej jestem dziesięć stóp nad ziemią Słucham, co mówisz, ale nie mogę nawet wydobyć z siebie dźwięku Mówisz mi, że mnie potrzebujesz Potem idziesz i odcinasz linę, ale czekaj Mówisz, że Ci przykro Nie myślałem, że mogę się odwrócić i powiedzieć... Jest za późno, żeby przepraszać, jest za późno Mówię, że jest za późno, żeby przepraszać, jest za późno Mógłbym wykorzystać następną szansę, znieść upadek Przyjąć strzał dla Ciebie I potrzebuję Cię, tak jak serce potrzebuje bić Ale to nic nowego - tak, tak Kochałem Cię z płomiennym miłością Teraz ona przygasa, a Ty mówisz... `Przepraszam` jak anioł niebiosa pozwól mi myśleć, że to byłaś Ty Ale obawiam się... Jest za późno, żeby przepraszać, jest za późno Mówię, że jest za późno, żeby przepraszać, jest za późno Jest za późno, żeby przepraszać, jest za późno Mówię, że jest za późno, żeby przepraszać, jest za późno Jest za późno, żeby przepraszać, taak Mówię, że jest za późno, żeby przepraszać, taak Utrzymuję się na Twojej linie, dzięki niej jestem dziesięć stóp nad ziemią...

Gość mocne zioło było
?

Gość this feeling
przeciez to tlumaczenie piosenki timbalanda apologize

Gość this feeling
zranilas go

a nie odwrotnie...? Mógłbym wykorzystać następną szansę, znieść upadek Przyjąć strzał dla Ciebie I potrzebuję Cię, tak jak serce potrzebuje bić zreszta nie znacie tego co bylo...