Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

IZABELLAK5

SCHUDŁAM 23KG. ktoś chce odchudzać się zemną ZAPRASZAM!

Polecane posty

Gość ZGNERA
nie moge tyle zrzucić - to fakt!! bo gdybym tyle straciła ważyłabym 34 kg :-P "czy ty jesteś nienormalna czy co? chyba to ty masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem!!!! przecież ona pisze, ze nie karmiła jak brała lide i nie przestała karmić bo chciała ją brać!!!!!!!!!" wiem , co ona napisała. gdzieś napisałam, że jest inaczej?? kto tu ma problemy??? opanowana a gdzie napisałam, że coś mi się stało?? nic mi sie nie stało, nie jestem przeciwna braniu lidy.

Gość ZGNERA
" jakby przy takich tabletach nie trzeba bylo silnej woli to nie byloby tylu grubasów na swiecie. och... gdyby to było takie proste..." grubasy są na świecie, bo: 1. nie każdy decyduje się na ryzyko utraty zdrowia czy życia przez branie tych tabletek 2. po lidzie często następuje efekt jojo a nie dlatego, że przy lidzie i innych trzeba się zajebiście pilnować.

Gość mag7
A jeszcze jedno. gdyby iza... wykazala sie silna wola tez by schudla nie biorac tych tabletek! a sztuka jest byc grubasem... grubasem akceptowanym przez innych...

Gość ZGNERA
iza wykzazała się silną wolą tyjąc 30 kg w ciązy była to baaardzo silna wola - jedzenia :-O ok nie każdy ma ta silną wole i trudno.to nic złego. niektóra potrafi sama inna nie. ale po co nakręcać inne laski "motywując je" swoim niby sukcesem???

do mag 7 niewiem oco ci chodzi słuchaj też jesteś matką jak wyglądasz to twoja sprawa !!!ja schudłam 23kg w 4 miesiące a nie w 3 a to jest wielka różnica nierozumiem cię oco chodzi przecież ja go nie truje nic mi nie jest dobrze się czuje wiem że ZGNERO puścił plotke że brałam lide i karmiłam a mało tego powiedział że niby to ja sama tak powiedziałam że przestałam karmić bo chciałam brać lide !!!!!! TOTALNA BZDURA!!!!!!!!!!!!! niewiem oco ci chodzi??? a doskonale wiem że synek jest zdany na mnie niemusisz mnie uświadamiać A CO DO ZGREDY---------------W CIĄŻY NIEPOTRZEBOWAŁAM SILNEJ WOLI NIEODCHUDZAŁAM SIĘ W CIĄŻY !!!!!!!!!!!BRAK MI SŁÓW OBJECAŁAM ŻE NIE BĘDE SIĘ JUŻ WYPOWIADAĆ NA JEJ TEMAT RĘCE OPADAJĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość przestancie się kłócić
wstręciuchy:D

Gość ZGNERA
a kto mówi o odchudzaniu w ciąży?? wystarczyło nie tyć :-P żadnej plotki nie puściłam nieuku!!

Gość pachnąca inaczej
ja ty piszesz wrucę przez u otwarte :O:O:o:O:O:O:O:O:O:O:O:O to mi już wszystko wystarczy i o nic nie pytam

hej pachnąca inaczej POZDRAWIAM CIĘ GORĄCO!!!🌼 ;d ;d ;d ;D ;D ;D A TO coś dla tych którzy tak mnie uwielbiają;) ;) ;) \'ÓWIELBIAM WAS WRUĆCIE TÓ JESZCZE PLIS\" :D :D

Gość a zgreda twierdzi
ze przy braniu lidy nie trzeba miec silnej woli!!!!!!!!!!!! buhahahahahahaaaaa.... :D i twierdzi, ze ją brała!!! DOBRE!!! jakbys brała to bys wiedziała, ze to nieprawda!!!!!!!!! no chyba, ze bez takich srodków umiesz się łatwo powstrzymac wiec jak wziełas lide to odchudzanie był pikus. ale zrozum - WIEKSZOSC LUDZI MA INACZEJ! NAWET PRZY LIDZIE, MERIDII ITP. MUSZA MIEC SILNA WOLE!!!! zreszta, szkoda gadac... olewajcie jej wypowiedzi jakby nic nie pisała. :D 🖐️

Gość ZGNERA
błahahaha gdyby działała inaczej to by się na nią tyle dziewczyn nie rzucało błahahaha bo to by była już totAlna bzdura brać truciznę która daje marne efekty błahaha brałam brałam moja droga i moje znajome też - efekt podobny. do jedzenia to ja sie musiałam przymuszać a lubię pojeść :-P

Gość ZGNERA
a jeśli jakaś laska bierze lidę i ona jej nie daje efektów jakie dawać powinna tylko się mimo wszystko sama musi pilnować to... ta panna jest jeszcze głupsza niż by fakt brania tego specyfiku na to wskazywał :-D

Gość coniektorzy to chyba
kafe nie opuszczaja... :P

Gość my o gruszce a ona nadal o
pietruszce. naucz sie czytac ze zrozumieniem ZGREDO!

własnie, grunt to komentowac czyjes wybory i decyzje..zenua.... najwiecje pewnie gadaja te co nie schudły, a pisza, ze schudły, a siedza w necie w domu przed kompem wpieprzają chipsy i są mądre.... na głupotę nie ma lekarstwa...........

WITAM !:D :D :D shane przyjmij moje gratulacje supr schudłaś a co do ---ZGREDY----plis odpuśćie sobie laski tu naprawde brak słów ten topik to ją uwielbia wpier.........a się tam gdzie jej niepotrzeba!!! ha ha ha aha ha ha ha ha ha ha ha ha ha shane POPIERAM WYPOWIEDZ W 100% 🌼

Gość o kurde shane
cos Ty robila ze tyle schudłas?? zgreda chyba szuka akceptacji P

dieta niskoweglowodanowa+ wyłacznie zupełnie pieczywa, cukru, zmieniaków, ryzu , makaronów i pr mącznych.

Gość ZGNERA
niczego nie szukam i o jakich wyborach tu mowa?? co mnie jej wybory obchodzą??? zapytaIam tyIko o prostą rzecz aIe odpowiedzi się najwyraźniej nie doczekam bo autorka nadaI coś sobie wmawia w kwestii sukcesow :-D

Zgnera jak taka mądra jestes to sie zaczernij pod \"pomaranczą\" taka mądra jestes??? odwagi brak by sie ujawnic?

Gość ZGNERA
a co to za rożnica??? infantyIna jesteś niemożIiwie :-o niezaIeżnie od koIoru nicku jestem tu anonimowa do czego potrzebna tu odwaga??

ZGNERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niechciałam być niemiła ale JESTŚ TAK PUSTA I NIENORMALNA ŻE BRAK SŁÓW ODJEB SIĘ ODEMNIE TY PUSTA IDIOTKO I JEŻELI JESTEŚ NA TYLE CHOCIAŻ INTELIGĘTNA NIE WCHODZ WIĘCEJ NA TEN TOPIK!!!!!!!!!!!!!!!!! (skąd się biorą tak jebnięci ludzie!! ) ps.sory wszystkim ale musiałam :D

Gość ZGNERA
napisaIaś "zapraszam" heheh choćby dIatego tu jestem przyczepiIam sie tyIko do tego że schudiaś biorąc iidę a zakIadasz topiki w ktorch chcesz zarażać dziewczyny swoją niby motywacja i siIną woIą i nie kwapisz się wspomnieć o tym że zastąpia je Iida, coby nie robić nadzieji co niektorym a że mi się to nie podoba nie znaczy, że jestem pustą idiotką bo akurat w tej materii możesz mi kochana pozazdrościć czytając Cię Iatwo sie zorientować ze poza robieniem dzieci i naiwnym podejściem do "swoich" osiągnięć nie nadajesz sie do niczego Dysortografia ???? jaaasssnneee!!! :-D

HEJ NIE \'\'schudiam\'\'TYLKO SCHUDŁAM HA HA HA HA HA HA HAHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA TO JEST TA CO TAK POPRAWNIEPISZE HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA DOBRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i czego ci tu zazdrościć tej debilnie pustej główki idiotko!!!!!!!!!! PS.ZOBACZCIE TA KRETYNKA NAWET DZIECKA MI ZAZDROŚCI OD MOJEGO SYNKA DŁUGA DROGA NIECH CI BĘDZIE JASNE!!!!!!!!!!!!!!!! PUSTA GŁOWO HA HA HA HA HA HA HA HA HA :D

Gość wiolonczela
smutne, nie wiedziałam, ze srodki wspomagające odchudzanie czynią tak nieodwracalne zmiany w mózgu, patrz wyzej

Gość PALANTKA
IDZ Z TĄD JUŻ ZGREDA!!!!

Gość ZGNERA
hahaha jest rożnica między stuknięciem w nieodpowiednią Iiterkę na kIawiaturze a nieznajomością zasad pisowni i doszukując się takich prozaicznych bIędow dIa przyćmienia Twoich rażących zaniedbań edukacji zachowujesz się jak pasjonata zabawy w piaskownicy synka Ci nie zazdroszczę, bo zawsze woIaIam dziewczynkę :-P tym bardziej nie zazdroszczę synkowi matki bez eIementarnego wyksztaIcenia a co gorsza bez potencji by takowe uzyskać

Gość GŁUPICH NIE SIEJĄ
LASKI NIEMA SIĘ CZYM PRZEJMOWAĆ ZGREDA JUŻ TAKA JEST ODDZYWA SIĘ NA RÓŻNYCH TOPIKACH NIEPYTANA O ZDANIE I NIE IDZIE JEJ Z TAMTĄD WYGNAĆ POTEM WIĘC PRZEMILCZCIE KAŻDE JEJ ZDANIE DOBRA RADA !!!!!!!TRZYMAJCIE SIĘ

Izabella , gratuluje!!!!!! Odchudzam się z Tobą. KTo tu wypisuje takie głupoty , że woli dziewczynki itp..? Idioci i idiotki spadajcie STĄD

Gość ZGNERA
jak chcesz izuniu pisać pyd ryżnymi nickami to przynajmniej nie myI pod każdym mojego nicka w taki sam sposob, bo że jedna idiotka nie potrafi krotkiego nicka poprawnie przepisać, to jeszcze można uwierzyć, aIe że jest tu takich więcej??? nieee - to pewnikiem Twoje subosobowości heheh widać u niektorych Iida czyni totaIne spustoszenie :-D