Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca młoda panienka

Jakie kobiety faceci wolą?

Polecane posty

fdsaer----> czemu, trudności lokalowe?:P

Gość fdsaer
uroda jest najwazniejsza.

fdsaer---> byłeś w stałym związku czy tylko tak teoretycznie piszesz? Uroda jest ważna ale to za mało, żeby być z kimś...

Gość fdsaer
DZiewica przeciez nie pojdzie do lozka na pierwszej randce . Czasem trzeba rok czekać az sie zdecyduje . A ja wlasnie chce dziewice .NIe ma wiec sensu pytac dziewczyny o łózko na 2-giej randce. ZApytam po roku.

Gość fdsaer
Chyba nie po to laski trzymają dziewictwo 20 lub wiecej lat zeby je w ciagu dnia rozdziewiczyc . Chyba ze sama podejmie taki temat. JA bym nie mial odwagi o lozko zapytać na drugiej randce , bo by pewnie pomyslała ze tylko o jedno mi chodzi.

Gość Ju...
Uroda jest pojęciem typowo względnym.:P

czyli , że jak facet uważa kobietę za piekną i w jej urodzie sie zakochuje , to nieważne jak ona sie zachowuje...i tak z nią będzie. Hmm..ciekawa teoria...

Gość Ju...
Hi hi, a "to coś" też jest względne. Każdy jest indywiduum, ale nie każdy inny to dostrzeże.

Gość piytrew
niepewne

Gość Quesse
To chyba oczywiste, że uroda i osobowość/charakter/urok osobisty muszą iść w parze. Zaznaczam, że przez pojęcie 'urodziwa osoba" rozumiem zadbaną i niezakompleksioną bo to jest odczucie bardzo subiektywne. Ze zjawiskowo piekna krestynkąchyba nie wytrzyma się dłużej jak godzinę...przynajmniej ja sobie tego nie wyobrażam. A wymóg dziewictwa jest juz kompletnie absurdalny. Albo się zakochujesz i nie pytasz o błonę albo szukasz 'cnotki' i to znaczy, że chodzi Ci jednak tylko o seks tyle, że z dziewicą:p

Gość
Mało, która czymś zaskakuje, ale te, które nie przedstawiają się jako \"szalona, zakręcona i zwariowana dziewczyna\" Przynajmniej z miejsca nie trącą banałem :P