Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość estellla

co wy nato bo mnie az nosi ze zlosci

Polecane posty

Gość estellla

dzwoni telefon , odbieram a tu kolezanka mojego faceta i mowi :powiedz swojemu chlopakawi zeby do mnie nie wydzwanial bo moj chlopak jest zazdrosny: az zdebialam..................a tak sie zapieral dran ze juz dawno przestal do niej dzwonic tylko ostatnio wyslal sms, z zyczeniami. i jak tu ufac facetom jak ?????????

Gość estellla
no jak pytam :(

Gość estellla
mowi mi ze wykasuje jej numer jak chce!!!!!!!!! co za palant ten moj chlopak ...........

Ale po co do niej wydzwania? Bez powodu się do kogoś nie dzwoni. Przede wszystkim zapytaj, czego od niej chce.

Gość moze kasowac
i tak go pewnie zna na pamiec:)

Gość estellla
mowi ze dowiedzial sie ze jest w ciazy i zlozyl jej zyczenia i zapytal o zdrowie tak calkiem niewinnie , a ze ma chlopaka zazdrosnego to ja podpuscil zeby zadzwonila do mnie i .....zamieszania narobila.. juz niewiem, co mam myslec

Gość moze kasowac
jak dla mnie sprawa śmierdzia. raz ze sie ukrywa przed Tobą z tym całym dzwonieniem. dwa, nawet odbiorce tych tel. sie skarzy. proponuje mocno sie przyjzec panu z ktorym jestec!

powiem ci ze mialam kiedys podobnie , stracilam zaufanie do mojego a wyszlo najaw ze to ta pinda jego byla tak namieszala zeby nas rozlanczyc ot co !wiec pogadaj z nim zanim go osadzisz ok

Gość estellla
wyslal smsa do niej tak mi mowi , a ona mowi ze dzwonil .... i teraz jak to rozszyfruje.. gackowata.........w tym co piszesz moze i jest odrobina rozsadku moze to ona chce cos namieszac . Juz sama niewiem

wedlug mnie to oszukuje Cie jak nic! a po co do niej dzwoni? i jeszcze jej sie narzuca... :O wedlug mnie to on szuka rozrywki poza Waszym zwiazkiem... jakbys byla dla niego najwazniejsza to by sie nie bawil w nagabywanie \"kolezanki\"...

Gość ta baby baby
moze facet jest poprosu mily i chcial tylko byc uprzejmy dla tej kolezanki a ona odebralo to na opak jak zwykle robia to baby