Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dania Castavez

Czy można nosić czarne rajstopy ze zoto miedzianymi sandałami

Polecane posty

Gość Dania Castavez

i brązowo złotą sukienką na imprezę świąteczną? Chodzi mi przedewszystkim o rajstopy z sandałami.

yyyyyy mnie nigdy sandały i rajstopy dobrze sie ze sobą nie łączyły, niezależnie od koloru (no chyba ze miały zakryte palce)

Gość Dania Castavez
Ostatnio w magazynach dla kobiet często takie zestawy się powtarzają. Dlatego pytam bo wcześniej też uważałam to za nieodpowiednie, ale teraz powoli się do tego przekonuję .:)

Co do gazetek... tam i nie takie cuda się widziało :D Zrobisz, jak uważasz. Możesz ubierać się wg. klasycznych wzorów, możesz wyglądać dziwnie, jak masz odwagę.

Gość Dania Castavez
Może zapytam , czy któraś z Was tak już nosiła ;)?

Gość trtr
Mi się osobiście taki styl podoba. Ale co z tego jak i z faktu że w czasopismach, na wybiegach, w reklamach itd zobaczysz takie zestawienie jeśli każdy na żywo uzna że z tobą coś nie tak skoro się tak ubrałaś albo że po prostu nie masz odpowiednich butów i maskujesz to pozorami ekstrawagancji? J Ja bym sobie dała spokój. I jeszcze jedno: jakiś czas temu, tak ze dwa lata wstecz, włożyłam do ciemnych rajstop delikatne zamszowe, różowe butki na obcasie i mój facet (ma klasyczny, dobry gust) prawie mnie wyśmiał. To tak odnośnie reakcji.

Gość trtr
Z drugiej strony... mnie by kusiło tak się ubrać. (Tylko obawiam się że skończyłoby się tłumaczeniem wszystkim dlaczego mam czarne rajstopy i odsłonięte, złote sandałki, i że nie czułabym się dobrze.)

Gość ** ** ** ** ** ** *** *** ***
mi by się to nie podobało...mam może średniowieczne poglądy, ale dla mnie czerń z brązami/złocistościami nie idzie w parze...czerń tylko do chłodnych barw+czerwień(i to nie każda), a do ciepłych kolorów brązy. więc ja bym nigdy nie założyła czerni do złota tylko wybrała coś brązowego.

Gość KocieOczko
ja bym spróbowała uwydatnisz atrakcyjność butków i ubranka

Gość trtr
no ale jednocześnie zestawienie czerni i złota czy miedzi jest stare jak świat i pasuje do odświętności okazji

Gość trtr
no - mówię - mi się podoba (ale bym tego nie założyła) ubierz się tak na próbę i sprawdź jak się czujesz

Gość trtr
a może... dobrane kolorem rajstopy?

Gość trtr
czy takie jak "** ***" proponuje...

Gość Dania Castavez
No już próbowałam i nie jest źle, ale pytanie ...Co ludzie powiedzą?! W sumie to akurat nie powinno mnie obchodzić, a jednak...

czerń i złoto ok czerń i miedź ok w sumie czerń idzie ze wszystkim co jest błyszczące o ile błysk kyb czerń jest dodatkiem. czerń + brąz jak dla mnie nie wygląda chyba że mówimy o bardzo, bardzo chłodnym przydymionym brązie.

Gość Dania Castavez
Trudno mi będzie dobrać brązowe rajstopy, awydaje mi się ,że wtedy byłoby zbyt monotonne, wszystko brązowo- złote.

Gość Dania Castavez
To jest brąz ze złotą nitką.Cała sukienka jest przetykana tą nitką.

A ja myślałam jeszcze o pończochach w kolorze cielistym , ciemniejszym, z odrobiną połysku + złote sandałki =może być nieźle , co myślicie?

nie widząc brązu trudno powiedzieć, bo jeden brąz będzie z czernią grał a inny nie i będzie wyglądał kiepsko i będzie wrażenie że założyłaś bez zastanowienia pierwsze rajstopy z brzegu. ja zawsze w takich dylematach wybieram cieliste.

Gość cieliste rajtuzy są bleh

Gość a we mnie
właśnie przez cieliste , błyszczące rajstopy zakochał się mój mąż

Gość ljlkjjk
"właśnie przez cieliste , błyszczące rajstopy zakochał się mój mąż" yyy... jesteś pewna że właśnie przez nie? ;) to może on jest fetyszystą?

Gość Wy to już nie macie o czym
gadać , każdy to wie , że rajtuzy i sandały to wyglądają jak ze wsi:P

Wiecie ,że przez moment też tak pomyślałam , ale to są \"balowe\" sandałki . nie wiem gdzie w nich pójdę jak nie na bal, bo są złote