Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chester

Produkty AVON seria Planet Spa - opinia żel,maseczka,sól

Polecane posty

Czy te produkty pomogły wam w walce z niedoskonałosciami cery (np. trądzikiem) ? - żel pod prysznic Wody Mineralne Islandii (SERIA - PLANET SPA firmy AVON) - Maseczka błotna do twarzy z minerałami z Morza Martwego - SÓL DO KĄPIELI Z MINERAŁAMI Z MORZA MARTWEGO 200 ML

Podobna ta seria jest bardzo dobra - ale tylko podobno dlatego czekam na opinie czytelniczek cafe.

Gość nie kupuję avonu
:p

Gość AVONAVON
nie zabardzo lubie avonu,ale kilka fajnych rzeczy tam jest, ja mam błotną maskę do włosów i jestem z niej zadowolona,chociaż zapach mi troszke przeszkadza

maseczka do twarzy blotna jest super, ja bardzo lubie Avon i czesto zaopatruje sie w ich kosmetyki, jak bedziesz miec jeszcze jakies pytania - smialo pytaj :)

po tej maseczce buzia jest bardzo miekka, swieza. Nie wiem, jak dziala na tradzik, gdyz sama go nie mam. Mysle, ze na pewno lagodzi stany zapalne.

Gość Buuu...
Nie kupuj Z Avonu nic, no moze oprocz perfum. Cera Ci sie moze tylko pogorszyć.Sama chemia,wystarczy spojrzec na skład. Dłuższy ciężko znaleść...

E tam! Ja korzystam juz ladnych pare lat, a cere mam piekna. To kwestia jednostkowa, jak dany kosmetyk dziala na cere. U mnie wszystko jest w najlepszym porzadku, nigdy nie mialam problemow z cera, nawet po kosmetykach Avonu. Nie rozumiem tej nagonki.

Gość Buuu...
Ok. używaj dalej jeśli Ci nie szkodza. Ale nie są one dobre dla osób z tradzikiem ponieważ zapychaja pory i mogą powodować trądzik kosmetyczny.

juz sobie zamowilem :) zel , maseczke i sol tak wiec napewno WAS poinformuje jak dziala to na moja cere, ktora jest strasznie ale to strasznie wrazliwa i nie lubi chemi :) przekonalem sie o tym juz nie raz.

maseczka jest bardzo dobra, dobrze oczyszcza skórę. maseczki stosuje się zwykle 2 razy w tyg.

Gość Emilia 273
Jestem konsultantką Avon-Białystok i zapraszam wszystkich do zamawiania kosmetyków jak nie masz swojej konsultantki to możesz u mnie:) .Przy zamówieniu za 20zł próbka gratis!! e-mail: emila1715@wp.pl