Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i setka

Czy ktoras z Was przekroczyla w ciazy 100kg?

Polecane posty

Gość no i setka

Wazylam przed zajsciem 86kg,teraz na dniach mam rodzic i waze 100kg,jestem troche zalamana...

Gość taka mądra inaczej ......
i co się martwisz znam osobę która przy porodzie ważyła 110 kg. Potem jakoś same zleciały - teraz za późno już płakać nad rozlanym mlekiem. Bedzie dobrze - zobaczysz - najwazniejsze, ze ty i dzidzia jesteście zdrowe :)

Gość aparat
Ale o co wam chodzi,przytyła tylko 14 kg więc w normie.A to że ważyła tyle przed zajściem to co?

Gość glowa do gory
Ja przed ciaza wazylam 83kg,przy porodzie gdzies 106-107 (nie wiem dokladnie),tydzie po porodzie 99g,teraz jestem cztery miesiace po porodzie i waze 83kg,ale chce wazyc jeszcze mniej

Gość no i setka
dzieki wielkie,bo siedze i mam zalamanie.-...

Gość tak czasami bywa
ja mam 99kg ,niedlugo rodze,ale nie martwie sie teraz-dopiero po porodzie...

Gość oajjjaaaaa
będiesz nieatrakcyjna...... z ciałem pokrytym rozstępami... a co mąz na to? wspólczuję...

ja bym była załamana już przed ciążą.... nie lepiej to coś ze soba zrobić a nie lamentowac na kafe napewno zdrowe to nie jest

nie martw sie, przytylas 14kg w ciazy to normalne. teraz o tym nie mysl, jak urodzisz dzidziusia to zrzucisz. polecam wizyte u dietetyka. moja znajoma bardzo ladnie schudla w 6 miesiecy. a teraz wlasnie konczy diete stabiluzujaca. wg mnie wyglada lepiej jak przed ciaza. uszy do gory, wszystko jest mozliwe tylko trzeba byc konsekwentna! powodzenia:)

Gość ona tego nie zrzuci
najczesciej jaka kobieta jest przed ciaza taka i po ciązy

nie zgodze się wiele dziewczyn, w tym ja po ciązy jest szczuplejszych ale nie wiem czy to działa takze w przypadku takich kalibrów dyscyplina, dyscyplina i jeszcze raz dyscyplina!

Gość ja przed ciążą
63 pod koniec 78 przy wyjściu ze szpitsIa 71 rok po 64 dwa lata po 51 :-)

Gość ja przed ciążą
z drugiej strony zastanawiam się jak można uprawiać seks z pasztetem 86 kg?????? bIIeee facet musiaI mieć bogatą wyobraźnię żeby czerpać przyjemność

Gość no a ja miałam
przed ciążą 68 (koszmar ) przed porodem 82 6 tygodni po porodzie 68 pół roku po porodzie 62

Gość przytyłaś zupełnie
przytyłaś zupełnie normalnie jak na ciążę, więc tym sie nie martw, na pewno po porodzie uda Ci się zrzucić wszystko co przybyło w ciąży ...ale może spróbujesz schudnąć troche bardziej, bo 83 kilo to chyba sporo, nie? nie wiem jak się czułas z taką wagą - jeśli ok to spoko, będzie tyle samo, ale jeśli nie, to okres po porodzie jest najlepszy na zrzucenie wagi - nie masz czasu na jedzenie dużych posiłków, karmisz (prawdopodobnie) co przyspiesza chudnięcie, no i nosisz parę kilo wszędzie ze sobą, co też niewątpliwie pomaga ;)

Przed ciążą 53 przed porodem 64 4 tyg po porodzie 53 6 tyg po porodzie 51

oajjjaaaaa - troche wiecej samokrytyki panna bo nie wiadomo co ciebie jeszcze w zyciu czeka...wiec uwazaj na to co piszesz bo mozesz byc urokliwa i szczupla a twoj luby tez ci moze kuku zrobic!jesli chodzi o powrot do swej wagi przed ciaza..ona tego nie zrzuci - ja po porodzie pierwszego dziecka bylam szczuplejsza niz przed zajsciem w ciaze!

Gość oojajaaaaaa
to ty która uprawia anal w ciazy? wspólczuje

oojajaaaaaa- taak?nie przypominam sobie zebym na forum kiedykolwiek opisywala swoje zycie sexualne jestem juz duza dziewczynka:)za to widac ze tobie brakuje troche oglady i powtarzam samokrytyki!

Gość samisa
ja w ciazy chodzilam z dziewczyna ktora na starcie miala 100 kg i nikt nic nie mowil

Gość 26009900
Hej znam dwa przypadki osob ktore wazyly ponad 100,jedna osoba jestem ja zawsze bylam wieksza zachadzac w ciaze wazylam 85 kg skonczylam na 101 zaraz po porodzie bylo 90 a te 5 to samo zeszlo,w pewnym monenie bylo juz 79kg ale znow wrocilam do 85,staramy sie o kolejne dziecko i nie widze w tym problemu.Po mnie tych kilogramow tak nie widac jestem dosc zbita i calkiem dobrze sie czuje napewno chciala bym wazyc mniej,ale o tym pomysle potem.A 2 przypadkiem jest moja kolezanka przed porodem wazyla 117 i teraz wazy 70 kg,mowi ze nie wie kiedy to zeszlo wiec dziewczyny nieprzejmujcie sie tak bardzo.Pamietajcie tez ze w ciazy nie je sie za dwoje tylko dla dwojga. Pozdrawiam wszystkie duze mamy:)

Haris Pilton - faktycznie hehe aczkolwiek nie pisalam ze uprawiam sex analny wiec w ktorym miejscu problem bo nie wiem?:)

26009900 - ale my grube jestesmy hihi!mezowie przestana nas kochac i w ogole jakie to zycie jest okrutne hehe;)

Gość 26009900
Mnie maz kocha i nie zapowiada sie na jakas zmiane,jesli schudne to dla samej siebie a nie dla kogos,narazie zaczynamy staranka o 2 dzid-zie