Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmhmhmhm........

zestaw do fondue- dobry prezent ???????

Polecane posty

Gość hmhmhmhm........

dla chlopaka? dodam ze lubi jesc i nawet gotowac:)

Gość losos
jak lubi gotowac to tak

raczej - jak lubi eksperymentować bo jeśli jego ulubione żarcie to bigos i golonka, to raczej prezent będzie się kurzył....

Gość hmhmhmhm........
lubi i bigos i golonke:P ale czesto potrafi mnie zaskoczyc jakims nowym , wymyslonym przez siebie daniem.... poza tym ostanio zafascynowal sie czekoladowym fonude serwowanym w pijalni czekoaldy;) mimo wszytsko jakos nie jestem przekonana:O

Gość hmhmhmhm........
moze znacie sie troszke na tym, bo ja zupelnie nie i pomozecie mi wybrac , ktory zestaw jest lepszy?:) ten: http://www.allegro.pl/item281914305_fondue_bergner_ceramiczny_kociolek_bg_4505.html czy ten: http://www.allegro.pl/item281913883_fondue_nierdzewne_bergner_bg_4502.html tak sobie pomyslalam ,ze do tego kupilabym owoce i dobra czekolade i od razu przygotowalabym deser:) myslicie ze dobry pomysl? zupelnie juz mi sie wykonczyly wszelie "meskie" gadzety do kupienia:P

Gość hmhmhmhm........
no to chyba sie zdecyduje;)

Gość wiemcoczujesz
super! też uwielbiam to czkeoladowe :) w niektórych sklepach można nawet kupić gotową czekoladę do tego dania, ja widziałąm taką w Lidlu w Hiszpanii.

Gość hmhmhmhm........
zupelnie nie wiem czy potrzebna jest do tego jakas specjalna czekoalada;) ale poczytam, moze dowiem sie czegos ciekawego;)

Gość upuppppppppp

Gość uuuuuuuuuuuupppppppp

Myślę, że taki zestaw to bardzo dobry prezent. Już podczas pierwszej wizyty u znajomych można go wykorzystać, na pewno będzie fajna zabawa. Fondue robi się bardzo łatwo, więc problemu z przegotowaniem takiego przysmaku nie powinno być. Warto kupić dobry zestaw, żeby nie przepalił się po kilku użyciach. Widziałam całkiem niezły ze stali nierdzewnej na myin.pl - cenowo bardzo korzystnie wychodzi, prezent oryginalny, więc na pewno obdarowana osoba się ucieszy.

dla mnie badziewny i oklepany. do osob ktore uzywaja - jak czesto robicie foundue? raz na miesiac, rok czy co tydzien? u mnie po prostu by sie nie sprawdzil podobnie jak frytownica, parowar czy ekspress do kawy :P