Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nocna strg

Fetysze Waszych Mezow

Polecane posty

Gość nocna strg

Ostatnio w moim i mojego meza zyciu seksualnym pojawila sie nowa zabawa - pissing. W zyciu nie myslalam, ze kiedys do tego dojdziemy, a jednak. On siusia na mnie,na moj brzuch lub podbrzusze (nigdy na twarz), a ja moge (i on sie tego domaga) zebym siusiala na cale jego cialo. Jeszcze mnie to krepuje, ale najbardziej podnieca go jak siusiam mu na twarz,przy czym wiekszosc on po prostu ze mnie "spija"... To nie jest podniecajace w zaden fizyczny sposob, ale psychicznie nas obydwoje doprowadza to do bialej goraczki. Inny jego fetysz to zachowywanie sie jak dzikus,cos w stylu tarzan i jane.Gdy sie na to patrzy z boku,moze wydawac sie smieszne, ale ja uwielbiam jak on mnie traktuje tak po zwierzecemu, syczy przy tym,mruczy,czasami krzyczy,jeczy jak prawdziwe dzikie zwierze, nie oszczedzajac przy tym na dosc gwaltownych chwytach,rzucaniu mnie na lozku,trzymaniu,wiazaniu itd. Nigdy zeby zrobic krzywde,dosc czesto by lekko zabolalo, bardzo czesto bym nie miala mozliwosci ruchu i byla mu po prostu posluszna. Oboje doprowadza nas to prawie do orgazmu, bez stymulacji miejsc intymnych - niesamowite. Jakie fetysze maja Wasi Mezowie? A moze tez Panowie zdradza o czym marza?

:D:D:D wyobraziłam sobie mojego męża ,skaczącego wokół mnie i wydającego dziwne odgłosy 🌼 za udane wsółżycie dla autorki (choc nie podzielam zainteresowań .

Gość po co ci chłopak
kiedyś jeden mój facet poprosił mnie zebym na niego nasikała, ale nie potrafiłam. z obecnym dopiero sie docieramy, ale myślę ze gdyby mnie poprosił o to co tamten to bym się zgodzia. gdyby on chciał oddać mocz na mnie też bymsię zgodział ale nie na twarz. brzuszek i krocze wchodziłoby w gre. kiedyś raz nie chciał mnie puścić do toalety powiedziałam ze się zsikam na niego to sie zaśmial i zgodził:) więc moze niedługo:D:D:D

:O :O nigdy nie zrozumiem co może być przyjemnego/podniecającego w sikaniu na drugą osobę :O

Gość po co ci chłopak
ja teżnie wiem ale chciałabym zobaczyć jak to jest. jak mi się nie spodoba to nie będziemy tego praktykować.

mi przez 6 lat nawet do głowy nie przyszło żeby tego spróbowac :O :P :P a pruderyjna bynajmniej nie jestem, tylko że akurat sikanie na kogos zupełnie nie w mojej bajce jest :P

Gość fdsfdsf
boze wedlug mnie tez...mnie ti napawa obrzydzeniem po prostu

Gość kaganek oświaty
jego fetyszem jest mamona, szelest, hajs...

też nie rozumiem jak może być podniecające sikanie na siebie nawzajem :O...to jest obrzydliwe i odpychające..bleee :O

:D:D kiedyś mi mój osikał nogę:o powiedziałam ,ze jeszcze raz a postawie na niego ciepłego klocka:classic_cool: jak będzie spał..;)

Gość mikimiki2
Hmmmmm...wszystko co sprawia przyjemnosc i jednej i drugiej stronie jest fascynujace i zbawienne dla zycia seksualnego.Ja osobiscie nie jestem za pissingiem.Ale za to uwielbiam byc traktowana jak dzi.wka w lozku...czym wiecej moj facet uzywa niecenzuralnych slow pod moim adresem tym bardziej mnie to podnieca.......a jeszcze jak mnie sprowadza do tak zwanego parteru to juz jestem w siodmym niebie .Najsmieszniejsze ,ze w zyciu codziennym to Ja jestem ta ,ktora gra pierwsze skrzypce....he,he

Sikanie na siebie...nie widzę w tym nic podniecającego A nawet jak bym chciała żeby mój nasikał na mnie to i tak nie mam na to szans 😭 ....za nic nie wysika się przy kimś...nawet przy mnie :O

Gość g_
@'po co ci chłopak' na buzie właśnie najfajniej :)

Gość Orzeł69
mi się marzy żeby moja kobieta wysikała się na mnie ale powiedziała mi że tego nigdy nie zrobi od tamtej pory myśle o tym by poszukać takiej.

Gość marzena6665
Moj ubiera leginsy z lycry takie jak ja tez posiadam i mam zrobiona dziurke w swoich leginsach i rznie mnie od tylu przez ta dziurke

Gość obcisłe legginsy błyszczące
zakłada legginsy i ja też i macamy sie

Gość Barbarellka
Mój ma hopla na punkcie moich stóp (mam nadzieje że tylko moich) :P oprócz tego kręcą go całkiem zarośnięte krocza u panienek no i głośno wyzywa mnie podczas seksu :P

Gość gość
ja mam obsesje na punkcie nog,jak widze dziewczyne w spodniczce to tak mi sie r****c che ze jej,dziewczyna moze byc brzydka i ochydna ale jak zalozy spodniczke to i tak bym ja w******l

Gość gość
bleeee fuj swinie