Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Muchomorekk

Niech ktos mi zrobi przyjemnosc i sie pode mnie podszyje

Polecane posty

Gość Muchomorekk

Plisss Bardzo bym chciala by ktos sie pode mnie podszyl Znajda sie jacys chetni?:(

Gość ty chyba za ostro
a po co :p

Gość Muchomorekk
Kiedy budzik produkcji tajwańskiej gromkim dźwiękiem budzi premiera Armenii, zakładam sobie na głowę maskę pośmiertną samca mrówkojada z gdańskiego zoo i z radosnym przytupem biegnę na sopockie molo, gdzie straszę turystów zwyrodniałą mimiką mojego odbytu. :classic_cool:

Gość Muchomorekk
Plisss Bardzo bym chciala by ktos sie pode mnie podszyl Znajda sie jacys chetni?

Gość Muchomorekk
a czasem jak mi sie przypomni to telefonuje do mojego wujka do Ugandy, żeby wziął jak bedzie wracał z Łodzi czapke z wełny guźca bo bardzo lubie grzebać przy starych deskach w kurniku u mojej babci..czuje sie wtedy wyzwolona

Gość Muchomorekk
hahahah Fajnie Wielkie dzieki Dawac jeszcze Lubie was podszywy🌼

Gość Muchomorekk
codziennie rano wybiegam radośnie na główną ulicę mojego zapyziałego miasteczka przysysam się ustami do szyb przejeżdżających samochodów wyobrażając sobie że jestem glonojadem :classic_cool:

Gość Muchomorekk
zazwyczaj jednak jak zacina mi się korkociąg w rozporku to wkładam pod pachę pierś sąsiadki z dołu i zaczynam nią mieszać bigos cyganom w garnku

Gość Muchomorekk
w skupieniu godnym chirurga przeprowadzającego operacje na otwartym sercu przemierzam osiedlowe chodniki w celu zbadania populacji psich stolców leżących na trawnikach ,po starannych pomiarach wracam do domu i przeprowadzam burzliwe analizy ,którymi się dzielę z moimi urojonymi przyjaciółmi ,których widzę kiedy nie zażywam swoich leków psychotropowych :classic_cool:

Gość Muchomorekk
w swoich listach do świętego mikołaja wysyłam opis moich fantazji seksualny z jego udziałem :classic_cool:

Gość Muchomorekk
raz na miesiąc chodzę do osiedlowej drogerii gdzie kupuję fiolkę najtańszych damskich perfum, potem psikam się nimi i wyruszam w poszukiwaniu znajomych aby poczuli, że ja też mam dziewczynę :classic_cool:

Gość Muchomorekk
czasem kiedy nadchodzi późny wieczór rozkładam na kanapie kurze nogi z rosołu i gram w analne bierki z panem Józefem

Gość Muchomorekk
Za całe oszczędności mojego życia zafundowałam sobie wycieczkę do Indii ciągnęło mnie tam ,ponieważ zawsze chciałam zobaczyć trędowatych ,po przylocie do New Dehli udałam się do małej wioski gdzie wysiadając z taksówki zauważyłam kobietę z trądem siedzącą pod ścianą niczym antylopa gnu z gracją i stylem baletnicy baletu moskiewskiego udałam się w jej stronę.Zbliżając się czułam aromat rozkładającego się ciała , wtedy padłam do jej stóp i niczym grzechotnik na teksańskiej równinie zaczęłam wić się wokół jej nóg ,w których już dawno zadomowiła sie gangrena.Trzymając grzechotkę w prawej ręce zaczęłam grzechotać i delikatnie kąsać owe stopy czując ,że kawałki owej rozkładającej się już kończyny zostają między moimi zębami.Po wszystkim długo jeszcze leżałam na ziemi spazmując i ciesząc się ,że moje marzenie się spełniło :classic_cool: Dodam że z Indii nigdy nie powróciłam i co tydzień z uczuciami porównywalnymi do nastroju izraelskiego neofity zakradam się nad brzeg Gangesu i patrzę na myjących się starców wyszukując tych z największymi deformacjami w okolicach genitalnych a potem pluskam w nich brudną wodą śmiejąc głupkowato.:classic_cool:

Gość Muchomorekk
Dobre dobre jeeeeeeeeeeeeeeeeeeuhuhuhuu Podszywy ja was bardzo lubie🖐️ hehehehe

Gość Muchomorekk
Śniło mi się, ze przyszedł do nas kot. To ja do męża "tadeusz, kot przyszedł". A on "No to go wygoń". Ja chcę kota pogonić a on "hau hau hau!"

Gość Muchomorekk
;) tO JA Muchomorekk podszywy sa suuuuuuper

Gość Muchomorekk
Fale dla podszywu Wiecej wiecej wiecej Bawmy sie razem z podszywem To moja ulubiona zabawa Podszyw gora hura Brawa dla podszywu

Gość Muchomorekk
podszyjcie sie prosze:( PLISS PLISS PLISS

Gość Muchomorekk
Gdy nad stepami południowego Kazachstanu zapada mrok ,po cichu na paluszkach wybiegam z mojego mieszkania w obuwiu nabytym w osiedlowym dyskoncie spod znaku owada i kieruję się w stronę najbliższego drzewa ,na które się wspinam owijając się jednocześnie workiem na śmieci mając cichą nadzieję ,że o poranku przeistoczę sie w pięknego motyla z rodziny Nymphalidaei będę mogła latać :classic_cool:

Gość Muchomorekk
wchodzę do dyskontu Biedronka w przebraniu owego owada i witam się z wszystkimi pracownikami mówiąc ,że jestem jedną z nich :classic_cool:

Gość Muchomorekk
Jeszcze jeszcze wiecej wiecej prosze prosze prosze

Gość Muchomorekk
Wczoraj rzygałam A dzisiaj sram A co jutro będzie ?

Gość Muchomorekk
Podszywaczu na licencji wiem ze tu jestes Prosze cie popodszywaj sie pode mnie Tak bardzo lubie twoje podszywy Pozdrawiam:)

Gość Muchomorekk
Jak nie ma podszywacza na licencji to niech ktos inny si epodszyje bardzo porsze:):):)

Gość Muchomorekk
W ponure jesienne poranki przymocowuję sobie za pomocą kleju "Kropelka" śmigło helikoptera Mi-24 do łechtaczki, uruchamiam je za pomocą precyzyjnych kłapnięć warg sromowych mniejszych i fruwam nad naszym pięknym krajem, pozdrawiając przelatujące obok samoloty oraz Adama Małysza, jednakże gdy zauważę z góry, że jakaś kanalia próbuje przebiegać przez jezdnię w miejscu niedozwolonym oddaję na niego kał z wysokości 2000 metrów, w celach dyscyplinujących.

Gość Muchomorekk
Jeszcze wiecej prosze prosze Podszywajcie sie to jest swietna zabawa

Gość Muchomorekk
pyszna zabawa pycha rada bardzo dobra raka Misia Rysia

Gość Muchomorekk
podnosze