Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fix_Mix

Laptop edukacyjny dla prawie pięciolatki

Polecane posty

No to może ja zaryzykuję zjechanie przez pomarańczki :) Ja kupiłam dla trzylatki. Głównie po to, żeby się odczepiła od mojego laptopa. Ten, który kupiłam, to niezbyt skomplikowany model, sądzę że bardzo fajny i nie za jakieś ogromne pieniądze. Wszystko na marne. Mała nadal woli pisać w wordzie literki na moim :) Ale myślę, że 5-latka bardziej doceni edukacyjne funkcje tej zabaki i poradzi sobie z grami zręcznościowymi.

Moja córka (ma 4lata)ma taki z Disneya.On jest od 4roku zycia.Ma 3języki(angielski,francuski i polski),kilka gier,uczy liczyć,uczy literek.Cwiczy pamięć. Myślę,że jest fajny dla 5-6latki. Moja umie jak narazie na nim grac:P:P http://www.allegro.pl/item277252661_laptop_edukacyjny_my_baby_gwarancja_paragon_.html#photo Jak chcesz jej coś takiego kupic to lepiej na allegro. Ja w Smyku dałam dużoooooo drożej. Pozdrawiam.

Dzięki za odezwę:) Raczej na pewno Majka się zainteresuje,bo kocha komputery:DI przynajmniej się czymś zajmie na dłużej sama, a ja będę mieć więcej czasu dla Pauli. Ten różowy laptop jest super!Dzięki!🌻

Gość :))))))))))000000000
ales sie mochito urwala z choinki.ja pierdole.tak ci sie strasznie nudzi ze wykopujesz tematy sprzed 5 lat.zajmij sie dzieckiem,albo posprzataj w domu,poczytaj ksiazke....